מוסכים באיזור פ``ת

kerenn

New member
מוסכים באיזור פ``ת

עוד מעט מגיע הזמן להעביר את הGS שלי טיפול תקופתי (הוא חוגג שנה עוד חודשיים).ועכשיו אני עומדת מול בעיה קשה- לאיזה מוסך לפנות? מכיוון שאני א. בחורה ב. לא מבינה במכניקה של אופנועים, אני מאוד חוששת שהמוסכניקים יעבדו עליי במחירים או יחפפו בעבודה. מישהו כאן מכיר מוסך אמין באיזור פ``ת? כמה אמור לעלות לי הטיפול הזה לאחר שנה?

אני לא מבין את סעיף א..

מה הקשר שאת בחורה ?! תהיי בטוחה שרובינו יכולים לעמוד ליד המכונאי בזמן הטיפול ולא להבין כלום ! (מלבד העובדה שדפיקות עם פטיש 5 ק``ג על מיכל הדלק ל-א אמורות להעשות..). לכי לאחד מהמוסכים הגדולים והמוכרים - אלו שמפחדים לשם שלהם (ומבינים את כוחה של השמועה העוברת מפה לאוזן...) נסי את אישמוטו/סטארסייקל/מוטוטסט ואלי אפילו את המוסך המורשה של היבואן כדי לא להיכוות יותר מדי. אלו (אני מקווה) לא יעבדו עלייך ולא נסו למכור לך לוקשים. ובכל מקרה , בחירה במוסך הקרוב למקום מגורייך נראית אולי כבחירה ``נוחה`` אך לפעמים היא יכולה להסתיים בצורה ``לא נוחה`` בכלל.. למה להתפשר על מוסך רק בגלל הקירבה הגאוגרפית שלו לבית/עבודה שלך ?

kerenn

New member
לכרובי

חס וחלילה לא התכוונתי לזלזל בעצמי בסעיף א (על היותי בחורה). פשוט, אחרי שרואים את המבט בעיניים של המוסכניק מבינים שצריך להזהר כי הוא בטוח שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואני לא אדע איך להתמודד עם זה.(לא שההבחנה הזאת תמיד נכונה...)

שמעתי על אחד טוב....שכחתי את שמו...

אולי אלפרד או כרובי או סקניה ידעו.... הוא עובד לבדו על האופנוע....והוא יקה-פוץ שדורש אף ממך לטפל באופנוע כראוי ועשוי לצעוק עליך אם השרשרת לא משומנת או למשל...אם האופנוע מוזנח ומלוכלך במיוחד... אבל שמעתי שהוא אמין...קצת יקר...ומקצועי. אם איני טועה...שמו ... חנקין... :) השדון... :)

argos

New member
ממולצים : ``מוסך הכח``

קצת יקרנים אבל טובים, ואמינים. 03-9226753 נועם או שוקי

kle

New member
זהירות ממוסך הכח!!!!! H-(

אם הכוונה היא למוסך בז`בוטינסקי לא להיתקרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כבר הספיק לדפוק אותי ולאחר שחלקתי זאת עם אבא שלי שגם הוא דו``ג בנשמה הוא אמר שהרבה ממקום העבודה שלו שנמצא באותו איזור התלוננו עליו לא להיתקרב אליו!!!!!! הוא בפירוש חפיפניק!

אלדד א

New member
ממליץ על ``אומנות אחזקת האופנוע``

עופר מ``אומנות אחזקת האופנוע`` ברח` שוקן בת``א (ליד קוואסקי) עזר לי למצוא את ה-GS שלי ומאז הוא גם מטפל בו באופן קבוע. אני לא חושב שהוא ממש זול (אם כי אין לי בסיס להשוואה) אבל הוא מטפל היטב. אני ממליץ.

kerenn

New member
לצערי אני מסכימה ויותר...

וגם זה כנראה קשור להיותי בחורה. איך שהוא ראה אותי (הגעתי אליו עם אופנוע דנדש בן חודשיים-GS) הוא שאל למה לא קניתי אצלו את האופנוע (קניתי אצל אבניר) ולמה קניתי כזה אופנוע ``זה לא מתאים לצרכים שלך`` לדבריו. למה? כי אני בחורה שרוכבת על 500 סמ``ק???מה בדיוק אמורים להיות ה``צרכים`` האלה, בשביל לקנות 500 סמ``ק?!בכל מקרה, הוא התייחס אליי כאילו אני מפגרת, ובמקום להסביר לי דברים ששאלתי על טיפול שוטף הוא פשוט אמר לי להגיע אליו כל פעם שאני רואה משהו חריג. דא?!

argos

New member
מוסך הכח ? באמת ? איזו אכזבה !

לשמוע על אנשים שחשבתי אותם לרציניים, כאלו דברים שליליים. טוב לדעת.

FZR600R

New member
יש 2 אלטרנטיבות , בעצם 3:

1.אופנועי השרון - א.ת נוה נאמן לפני הוד השרון - טובים מאד 2.בייק סנטר ליד א.ת סגולה 3.רסקין - ליד תחנה מרכזית בפ"ת - סופר קפדן ומקצועי אך קצת קשה ללקוחות (אם תנסי , תביני על מה אני מדבר) בהצלחה

למעלה