מוסיקה

ofek44

New member
מוסיקה ..........

כנסי KAZAA באינטרנט ותחפשי במנוע חיפוש תקבלי מוסיקה מדאימה ומידה ותיתקלי בקשיים העזור לך

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif מוזיקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז לי יש כמה רעיונות, אני מקווה שעוד אנשים יתרמו את דעתם: 1. בלבלי אותו- האלמותי של קובי פרץ. אשכרה, נראה לי בכל שיעור ריקודי בטן לומדים לרקוד איתו! 2. אלבינה- אישית, כל שיר שלה שמצאתי- אהבתי... יש לה כמה שירים עם הג'יפסי קינגס. ממש נחמדים. 3. שאקירה. לא יעזור כלום- אני ממש מחבבת אותה... 4. ידיד שלי מצא כמה שירים שמוגדרים כ"טראנס דרבוקות" האמת? אין לי מושג מאיפה, ואיך קוראים להם באמת- אבל זה פשוט קטעים של ממש טראנס דרבוקות. דברים שמוציאים לך את המיץ עד לטיפתו האחרונה, קטעים לצורך הרעדות... בקיצור, זהו. בקישורים של הפורום יש כמה אתרים של רקדניות- וכמעט בכל אתר כזה יש המלצות על מוסיקה לריקודי בטן. תסתכלי שם- ותמצאי מה הכי מתאים לך, אחרי הכל, אם בלהתחבר לגוף מדובר- לכל גוף יש קצב אחר...

ליMור

New member
דיסק של נאפס,,,,,דבקה ערבית,,,

מוזיקה מדהימהההההההה,,, תהני לך

NeTuSh2

New member
נכון ו...

אם כבר הזכרתם את "בלבלי אותו", אז יש עוד שירים בסגנון:) כמו- "אתה חייב למות עליי" של להקת חמסה ושירים של שרית חדד וכד'
שירים מממשששש מתוקים לדעתי

nosha1

New member
קצת באיחור

לולה לוליטה יש לי המון שירים שמתאימים לריקודי בטן אני ממליצה לך לחפש בקאזה: שרון אסולין זה עם הרבה דרבוקות, שריף, shik shak shok, חביבי יעני של חיים משה, יא בינת אלסולטאן של ג'ורג בר, להיה זיד אכתר של אייל גולן, viana marcos, שימי מזרחי.... יש עוד המון מקווה שמספיק לך

למעלה