מוסיקה

kermit5

New member
מוסיקה

שלום,

יש לי ילד עוד מעט בן שלוש, אבל השאלה רלוונטית...
הוא הולך לישון ועושה בעיות וחשבנו על מוסיקה או סיפור שישמע לפני השינה.
אין לנו מזמן טייפ. ולקנות דיסקמן זה גם כן 'פאסה'.
מה יש לקנות לתינוק לחדר, כדי שיוכל לשמוע קבצי מוזיקה או סיפורים? האם לקנות רמקולים ולחבר ל-MP3? האם צריך MP4? האם יש פיתרון יותר פשוט לתינוקות? אני כמובן לא רוצה לקנות מחשב ורק שיהיה לו בחדר רמקול או משהו כזה, ואם אפשר כמה שפחות חפצים, כדי שלא יהרוס... על מה אתם ממליצים?

תודה.. ומצטער על הפרימיטיביות... :)

לנו יש מערכת קטנה

שאפשר לשמוע מדיסק או מדיסק און קי. יש גם רדיו, היא לא גדולה ויש גם שני רמקולים קטנים. שלנו זה טושיבה, זה לא זוכרת כמה עלה.
בהקשר של השינה, אני לא מבינה גדולה אבל זה לא נראה לי פתרון טוב, כי הוא יפתח תלות. לעומת זאת שאחד ההורים יקרא סיפור לפני השינה נראה לי מעולה.

מה שאתה מתאר הוא טקס שינה
אתה מנסה לייצר לילד שגרה קבועה של מוסיקה או סיפור לפני השינה. הרעיון עצמו הוא נפלא, אבל בגיל 3 ילדים יעדיפו לשמוע את ההורים מקריאים להם סיפור (או ממציאים להם סיפור) על פני דיסק. זה מאפשר זמן איכות לך עם הילד ולו איתך . אני בטוחה ששניכם תהנו מכך יותר מאשר שמיעת דיסק.

kermit5

New member
תודה

אל דאגה, לא התכוונתי להחליף אותנו בסיפור.
אנחנו מספרים לו סיפור לפני השינה, אבל הוא עדיין שוכב במיטה כשעה ולא נרדם, אז חשבנו שלפחות ישמע מוזיקה קלאסית או סיפור אחר... זה נכון שזה מפתח תלות.

אם אני קונה רמקולים בבלוטוס לסמארטפון שלי, ואני מכוון על מוזיקה - אז אם במקרה יש שיחת טלפון היא עוברת ישירות לרמקול.. נכון?

למעלה