מוסיקה:)

Ne§t£A Gi®L

New member
מוסיקה:)../images/Emo108.gif

אני בדיוק מסדרת את התיקיות של הסלסה על המחשב. לפי מה אתם מסדרים אותן? אמנים? סוג המוסיקה[אם כן-איזה?]?

cruvi101

New member
סידור

בהתחלה הייתי מסדר אותם באמת לפי סוג, לאט לאט, שהתחלתי גם כן לאהוב אמנים מסויימים אז התחלתי לסדר לי תיקיות של אמנים ספציפיים... אבל בגדול, כל אחד לפי הישר בעיניו יעשה

Ne§t£A Gi®L

New member
זהו,../images/Emo108.gif

שאני לא מצליחה למצוא שום סידור הגיוני. כמובן שיש שורות, בצ'אטה, רגאטון... זה ברור. אבל מה עם השאר [הרוב]? קובני, LA?

cruvi101

New member
איך שלך יהיה נח

אם יש לך אומן מסויים אז את יכולה להקדיש לו תיקיה משלו. את השירים הפייבוריטים שאת אוהבת לשמוע את מוזמנת לשים באיזה תיקיית פלייליסט שכזאת, את השאר את יכולה באמת לסדר לפי סגנון או פשוט לשים את הכל באותה ספריה

shahar98

New member
לפי ABC ולפי העדפה.

הסידור הוא לפי ABC ולפי העדפה. האם באחת התיקיות יש לך את השיר MENTIROSA - של luie ramirez, ray de la paz?

לדעתי לפי אמנים.

אם תצטרכי קובני, אני מניח שפחות או יותר תדעי לזהות מי קובני ומי לא.. כנ"ל לגבי שאר הסגנונות והדרישות.

את הסלסה לסדר בתיקייה אחת ..את השאר

לשים בתיקיות נפרדות.. בסלסה יש המון שירים וסגנונות ואז קשה לחשוב איפה שמת את זה... לכן עדיף בתיקייה אחת והגדיר למחשב לסדר אותם לפי הABC . בנוסף אפשר ליצור תיקיות נפרדות למרנגה,רגאטון,שורות ועוד.. אישית קל לי יותר לחפש שירים לפי סגנון כאשר לא מדובר בסלסה...גם אני לא מאמין שלמישהו יש יותר מידי שירי בצאטה ומרנגה ביחס לסלסה ואז זה לא כזה מבולגן ואפשר למצוא בקלות אותם... אגב הסידור הכי מקובל אצל התותחים הכי כבדים בסולסייק (תוכנה להורדת שירים בכלל וגן עדן למחפשי שירי סלסה בפרט) הוא לסדר לפי הABC כאשר כל אות תהיה תיקייה נפרדת ובאותיות יכללו הסגנונות.. למשל באותו S תיכלל התיקייה SALSA ובאות B תיכלל BACHATA... אבל זו שיטה למשקיעים באמת ...זה לוקח פול זמן לסדר ככה.. ולא נראה יותר יעיל מהסידור שהצעתי בהתחלה.

למעלה