מוסיקה שחורה?

the blond man

New member
מוסיקה שחורה?

חבל לקרוא לפורום בשם "מוסיקה שחורה". טעות נפוצה אצל הרבה אנשים. מוסיקה שחורה זה גם היפ-הופ, ג'אז, בלוז, גוספל וכול'. אוליי אני טועה והפורום הזה כולל את הכל ביחד ואז בכלל זה ישמח אותי :) בקיצור סוף סוף מצאתי לי פורום בשביל לדבר על היפ-הופ (לא 50 סנט ולא בטיח) אחרי הרבה זמן של חיפושים למה מאד קשה למצוא אנשים בארץ בשביל לדבר איתם על היפ-הופ :) בשביל להוסיף ככה לנושא אני יזכיר פה את האלבומים האהובים עליי בכל הזמנים: Mos Def-The New Danger Common-Can I Borrow A Dollar? Tumi and The Volume-Tumi and The Volume Blackstar-Mos Def and Talib Kweli are Blackstar Kanye West-Late Registration A Tribe Called Quest- Midnight Marauders Guru-Jazzmataz Vol. 1 Nas-Illmatic Common-Be אין לי כוח לרשום עוד כי באמת יש הרבה אבל הנה קצת להתחלה :)

tomoshe

New member
אם זה הטעם שלך

לך תקנה את כל האלבומים של הרוטס. כולם כולל כולם. יבוא לך טוב שיער בהיר.

the blond man

New member
אל תדאג

יש לי את כל האלבומים שלהם....אפשר להוסיף את כולם לתוך הרשימה :p במיוחד את האלבום החדש שלהם ואת ILLADELPH HALFLIFE....שניי האלבומים האהובים עליי שלהם.

da^Lord

New member
ברוך הבא לפורום, הגעת למקום הנכון

מוסיקה שחורה זה שם כללי אבל הכי מתאים לדעתי. כי לא מדברים פה רק על ראפ. והיפ-הופ זה לא סוג של מוסיקה זה כל התרבות ו..בלה בלה.. דיון ישן תעשה עליו חיפוש אם בא לך.

dune d

New member
ברוך הבא ינקל'ה!!

הפורום עוסק בכל הקשור למוסיקה שחורה על גווניה, יש בתפוז עוד פורומים שעוסקים בחלק ממה שאנחנו מדברים כאן: פורום ג'אז רגאיי אנחנו מדברים על הכל מהכל, ואתה מוזמן כמובן להצטרף.... ברוך הבא.

למעלה