מוסיקה מתקדמת - 08.11 בת"א!

ofirshw

New member
מוסיקה מתקדמת - 08.11 בת"א!

לאחר עונה ראשונה מוצלחת ביותר, העונה השניה של סדרת המוסיקה המתקדמת Underground Progress Session יוצאת לדרך! 5 ערבים בכל הארץ שכולם על טהרת הג'אז, פיוז'ן, פרוג-רוק, אוונגארד ועוד. בכל אחד מדפי המופעים קישור לקופון הנחה. מומלץ להדפיסו ולהביאו למופע! אתר הסדרה: www.progsession.cjb.net רשימת המופעים: יום ה' 4.11.2004 במועדון הסיטי הול בחיפה בשעה 22:30. יופיעו: פרווה חמה, יובל רון ואזרחי העתיד, חמישיית תום לב. יום ב' 8.11.2004 במועדון הבארבי ת"א בשעה 21:30. יופיעו: אוקטובר, שלישיית דן בן ליאור, יובל רון ואזרחי העתיד. יום ג' 30.11.2004 במועדון הבארבי כפ"ס בשעה 21:30. יופיעו: שלישיית דן בן ליאור, יובל רון ואזרחי העתיד, פרווה חמה. יום ד' 8.12.2004 במועדון הסטאנגה בירושלים בשעה 21:00. יופיעו: Trespass, מוסיקה פיקטה, יובל רון ואזרחי העתיד. מוצ"ש 18.12.2004 במועדון הבראקה באר שבע בשעה 21:00. יופיעו: אוקטובר, אופסייד, יובל רון ואזרחי העתיד. פרטים מלאים, קטעים להורדה, וקופוני הנחה - כל אלו ועוד באתר הסדרה. * מומלץ להרשם דרך האתר לרשימת התפוצה ע"מ לקבל מידע על אירועי מוסיקה מתקדמת בהפקתינו! * אתר הסדרה: www.progsession.cjb.net

סורי../images/Emo4.gif

ואמרתי לך תודה בפורום "נגנים וכלי נגינה" ככה שאנחנו איבן :)

MajorWinters

New member
תגידו, אין איזו כונה לרדת לאילת../images/Emo19.gif

? אני מניח שזה לא יהיה מאוד רווחי...
מה שכן, אני לא יודע מי פונה למי בשואוביז, אבל יכול להיות נחמד לו מישהו מהסדרה היה יורד לפסטיבל הג'אז (כי הם לא לוקחים רק ג'ז, ופיוז'ן זה מאוד קרוב לזה)

ofirshw

New member
אילת... אילת...

תרשה לי לשנות את סדר המילים: "מניח שזה לא יהיה מאוד רווחי..." הופך ל: "מניח שזה יהיה מאוד לא רווחי..." לגבי הפסטיבל באילת, הסלקציה האומנותית שלנו ושלהם עובדת אחרת (שלנו אומנותית, שלהם... "אחרת"). ולגבי השואוביז - זה מונח שיכול היה לשחק תפקיד אם היה מדובר ב"ביז" באמת.. אנחנו עושים זאת למטרות המוסיקה והסצינה - ביז זה לא היה ולא יהיה, פשוט נייחל להמשיך להצליח לכסות את הוצאותינו; ונאמר "אמן". אם היינו רוצים ביז, זה לא הכיוון המוסיקאלי שיספק את הסחורה..

למעלה