מוסיקה מסרטים

OFERM

New member
מוסיקה מסרטים

מאילו אתרים אני יכול להוריד פסי קול של סרטים ידועים?

צוחה

New member
רק מתוכנות הורדה של P2P

שזה peer2peer כמו קאזה winmx (המעולה) ונאפסטר לשעבר ותן לי להמליץ לך על כמה סרטים שפסי הקול שלהם מעולים the rock broken arrow armageddon jurassic park ויש עוד מלא מלא מלא

Optimus_Prime

New member
אני ממליץ Morpheus

ניתן להורדה ב www.musiccity.com פסקולים של סרטים.. אח דבר שאני מתמחה בו אני ממליץ לרכוש את הטובים ביותר כמו לב אמיץ, ספרות זולה, אחרון המוהיקנים, מלחמות הכוכבים וכדומה

OFERM

New member
תודה אבל...

יש לי את מורפיוס ואיתו לא הצלחתי למצוא... עכשיו... מה האתר של קאזה?

leeloo

New member
עם כל הכבוד לממציאי קאזה...

מורפיוס וקאזה זה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר! אותה גברת בשינוי אדרת! הם פועלים בדיוק על אותו בסיס (אז מה אם לאחד יש עוד סרבר או פחות?) ולשניהם יש בדיוק אותו עיצוב, רק שאחד מתאים למעריצות בריטני כאלה (ורוד וירוק בעיצוב מתקתק) והשני מתאים לאלה שלא רוצים לחטוף התקף אפילפסיה מהצבעים הזוהרים של קאזה (אדום עדין, ירוק כהה, ומעט כחול). אני חושבת שכדאי לנסות את איי מש לפני שמנסים כל תוכנה אחרת...

GK_FF

New member
וואלה צוחה!

עוד מישהו בארץ מכיר את ווינמקס?? ואני תמיד מנסה לפרסם אותה, באמת תוכנה מצוינת הכי טובה מכל הP2P האלה...... הכל סתם...... WINMX שולט :) את\ה מוריד\ה משם גם אנימות (ANIME)? (אם את\ה יודע\ת מה זה!)

חולוני

New member
אודיוגאלאקסי

יש שמה הכל, וזה קל ונוח. התוכנה הכי טובה, קאזה סתם מעצבן, הורדתי ומחקתי אחרי פחות מיום כי זה נתקע כל שניה ויותר מדי מסורבל. להוריד מכאן

SMG

New member
צודק!

אדיאוגלקסי זה -ה-תוכנה! כל השאר סתם... הורדתי קאזה אימיש.... ושום דבר לא שווה! SMG

למעלה