מוסיקה מהסרט...

JEDAY MASTER 1

New member
מוסיקה מהסרט...

חשבתם פעם איזו מוסיקה יפה יש בסרט? אני לא אם יש למשהוא מכם את הפסקול של אחד הסרטים, אבל אם לא הינה כתובת לאתר עם כמה מנגינות יפות ומפורסמות. http://starwars.sonyclassical.com/ באתר/עמוד יש עוד כמה דברים, אבל לא ממש הסתכלתי עליהם...

Chakotay

New member
באמת אנשים, מהי המנגינה

האהובה עלייכם(או כמה), מתוך כל ה Score של סטארוורס? אצלי זה The Emperor מ ROTJ, ו Finale מ האימפריה מכה שנית. וכמובן האימפיראל מארצ'.

Another Girl

New member
Astroids Field מתוך TESB

מדהים
בכלל,כל פס הקול של TESB אפל ומדהים,כמו הסרט כולו. מומלץ.

ROZELESS

New member
רצועה מספר 1 בדיסק של EP4

כי אין על הפתיח של המאה העשרים פוקס ! חחח סתאאם .. גמ'ני חולה על האימפיריאל מארץ גם בביצוע של הסרט וגם בגרסת הרוק כבד של מטאליקה

juggernaut

New member
זה קל

כשיש קרב וברגע יש את שיר הנושא... זה פשוט מדהים איזה צמרמורת אני מקבל מלשמוע את זה או כשאובי וואן וקוואי גון נלחמים ברובוטים בהתחלה - איזה קטע מטורף...

The Anja

New member
אוהו...

יש הרבה מנגינות שאני אוהב... star wars theme (obviously) imperial march (naturally) duel of the fates droid invasion (its a short theme, but a neat one) cantina band (oh yeah, that theme ROCKS!) and (dont kill me) parade of the ewoks איווקים הם מגעילים, אבל יש להם מנגינה יפה

thorondor

New member
נצל"ש: כן כן, תתחילו לקנא.

אני מכיר את האחיין של הבנאדם שעשה את הקול של וואטו. חתימות בתשלום סמלי.

tactical

New member
וואי וואי...

איזה מלך אתה....
אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שדוד שלו יוצא עם מישהי ששכבה עם מישהו שהאח שלו מכיר מישהי שהדוד שלה מכיר מוכר סנדוויצ'ים בקיוסק שהבעלים שלו יש לו חבר שמתקן את האוטו של הבחור שעושה את הקול של הסקוווז' של הלייטסייבר.

thorondor

New member
זה כלום.

I am your father's uncle's cousin's former roomate, do you know what that makes us? absolutly nothing, which is exactly what you're about to be. Lighten up, dude.

tactical

New member
היי...

היי ילד, אל תיקח את זה קשה... על הערה טיפשית מקבלים תגובה טיפשית ככה זה עובד. ואם כבר תיקנת את עצמך אז חסרה לך גם E ב- ABSOLUTELY

thorondor

New member
שמע, סבא,

4 שנים זה בקושי תואר ראשון, אני לא הייתי עם הראש כל כך גבוה בעננים במקומך. ולא נראה לי שזה אני שלוקח את זה קשה.

tactical

New member
שמע, בני,

אין לך מה להעלב ממני... אתה יכול לראות בחלק מהשרשורים פה שגם אני הערתי הערות טיפשיות וקיבלתי תגובות בהתאם. (ע"ע התגובות על הלייטסייבר והמגבת ועוד) בקיצר אל תהיה כבד, כולנו חברים כאן - פחות או יותר

Mor L

New member
איזו שאלה?!

ברור ששיר הפתיחה הנצחי של הסרטים! (כולל כל נעימת המאה העשרים למען האמת חחח) ומארש האימפריה המחשמל.... אבל יש קטע קטן בסוף מנגינת הפתיחה ששומעים מעין חליל/פיקולו חרישי... נכון? אז השנייה וחצי הזאת שהכל שקט מסביב ורק הצליל יחידי הזה נשמע בכל החלל השקט הגדול והקר.... וואי.... אני נמסה מאושר......

MajorWinters

New member
Dual of the Fates

הפסקול של אפ' 1 הוא לא מדהים כשלם. אבל היצירה הזו! מסטרפיס!

badmofo

New member
מסכים

אני מסכים עם MajorWinters ,זו היצירה הכי חייתית שיש. במיוחד באמצע הקרב,מטורף

למעלה