מוסיקה מאגית מה אתם מחשיבים למוסיקה מאגית? מוסיקה על מאגיה? מוסיקה שעוזרת להתרכז? מה?
R RainBird New member 7/11/01 #1 מוסיקה מאגית מה אתם מחשיבים למוסיקה מאגית? מוסיקה על מאגיה? מוסיקה שעוזרת להתרכז? מה?
N nepthys New member 7/11/01 #1 <קולות לויתנים שוחים לחוף> מוזיקת עידן חדש תמיד שנאתי. והטעם המוזיקלי שלי לא קשור למאגיה, גם לא למסורת (אוהבי מוזיקה קלטית למיניכם, אהמ אהמ, אותם אלו שעוד לא ענו על השאלה שלי!).
<קולות לויתנים שוחים לחוף> מוזיקת עידן חדש תמיד שנאתי. והטעם המוזיקלי שלי לא קשור למאגיה, גם לא למסורת (אוהבי מוזיקה קלטית למיניכם, אהמ אהמ, אותם אלו שעוד לא ענו על השאלה שלי!).
R RainBird New member 7/11/01 #1 איזו שאלה? אני שואל על יוצרים מאגים מבהקים כמו סקייקלאד שאת כלכך אוהבת
N nepthys New member 7/11/01 #1 סקייקלאד פגאניים לא רואה אותם כ"מאגיים", הם מתרכזים במסורת שלהם ובמיתולוגיה שהם אוהבים, ולא במאגיה..
J Justin Angel New member 9/11/01 #1 אני בכלליות שומע מגוון של סגנונות המקושריים למקשוף, מוזיקה קלטית מסורתית , מוזיקה למדיטציה , שירים המתרכזים באנרגיות ,ובכלליות שירים שעוסקים במקשוף.
אני בכלליות שומע מגוון של סגנונות המקושריים למקשוף, מוזיקה קלטית מסורתית , מוזיקה למדיטציה , שירים המתרכזים באנרגיות ,ובכלליות שירים שעוסקים במקשוף.