מוסיקה לחצלול

undersun

New member
מוסיקה לחצלול

ממליץ בחום על הדיסק biosphere - autour de la lune 2004 זאת לא מוסיקה רגילה כמו שאתם מכירים עם מנגניה וקצב וכו וכוכו.. מוסיקת תדרים, יש בה אלמנט מרגיע ועוד דברים שאין לי מושג איך לכתוב אותם.. בקיצור מומלץ לשים במערכת לפני השינה, ולחצלצל.

לקשמי

New member
פאקינג, מה קורה למחשב שלי?

התחלתי להגיב להודעה הזאת ופתאום המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו. בחיי, בעקבות זה הסתכלתי על השעון הדיגיטלי שלידי פעמיים והמספרים נשארו אותו דבר, גם ניסיתי לעוף ולא הצלחתי, אז זה אומר שזאת מציאות! טוב, מסתבר שלא רק בחלומות דברים מתקלקלים... בכל אופן לגבי ההודעה הנ"ל, לא כל כך הבנתי איך זה קשור לחלומות צלולים דווקא, אבל נשמע נחמד.

undersun

New member
מוזר

התגובה נקלטה דקה אחרי שההודעה פורסמה, איך המחשב הספיק לעשות אתחול וגם הספקת לפרסם את ההודעה תוך דקה?? המוסיקה מרגיעה, כל מני תדרים מתמשכים.. לי זה עושה טוב.

לקשמי

New member
סבבה

לגבי המחשב, לא יודעת אם זה קשור, אבל השעון של המחשב שלי גם לא משהו.

undersun

New member
אני שמח

בדקתי את ההודעה, ניסיתי לקרוא אותה פעמיים שלוש ולא נכבה..
חוץ משתי שגיאות כתיב לא מצאתי משהו.. טוב זה שייך לעבר

worrywort

New member
לפי התיאור (תדרים)

נשמע כמו משו אמביינטלי... בהחלט מתאים לחלומות. למרות שלי לא אכפת לשמוע No surprises בחלום. גם במציאות המוזיקה הזאת נשמעת חלומית.

undersun

New member
לא בדיוק אמביינט

כמו שאני מגדיר אמביינט לפחות, יותר כמו ויברציות, כמו התחושה של הדי'ג או של באס, רק בלי הצלילים שלהם. תכלס אני מאמין שזה לא ממש ידליק מישהו סתם ככה, צריך להתחבר לזה.. מעניין אותי מה זה no surprises ? דרך אגב אני יוצר מוסיקה בעצמי, טראנס מלודי בעיקר.

למעלה