מוסיקה בפאבים

igaldvir

New member
מוסיקה בפאבים

יש לי שאלה, איזה מוסיקה הכי מתאימה לפאבים לפי דעתכם?

BlinChi

New member
מוסיקה לפאבים

אני חושב ששירים של שנות ה 80 יותר מתאים לפאבים כי אנשים רוצים לשבת בסבבה ולא לצעוק דאנס והאוס ופופ רגיל זה רק לדאנס באר

@יעל@

New member
את האמת?

גם אני הייתי מעדיפה שנות ה 80 מאשר MTV למשל אבל לפאבים שאני הלכתי בזמן האחרון (באשדוד) שמים שם דאנס ורוק כבד לא שיש לי משהו נגד רוק כבד...

Johnny the Doe

New member
מסכים איתך! בלוז וג´אז!

בלוז וג´אז הם הסגנונות שהכי מתאימים לפאבים - הם קלילים, שמחים ומצויינים לנגינה ברקע, בניגוד לשנות השמונים ובטח רוק ורוק כבד שממפריעים לשיחה. אולי אתה תוכל להסביר לי - מה ההבדל המדוייק בין בלוז לג´אז? מבחינה אינסטרומנטלית (הבדלים בהרכבים) וסגנונית?

אני אנסה להסביר...

דבר ראשון אני לא מבין גדול, אבל זה מה שאני יודע פחות או יותר. ג´אז זה יותר ביג בנדס, תזמורות של איזה 20 אנשים, הוא יותר קרוב למוזיקה הקלאסית, ויותר מורכב מהבלוז (ויש שיאמרו פחות מעניין). המקצבים בו גם יותר מהירים בדרך כלל אם אני לא טועה. בלוז הוא סגנון יותר איטי, יותר קרוב לרוק, של כמה נגנים בלבד, וזה גם סגנון "שחור". אגב, הבלוז התפתח מהג´אז. בכל זאת, כדאי שתפנה למישהו שיותר מבין בתחום ממני.

Johnny the Doe

New member
הערה: ג´אז זה לא רק ביג באנדס

ג´אז יכול להיות גם ביג באנד וגם יכול להיות רביעייה של פסנתר, באס, תופים וקלרינט. גם סולו פסנתר, סקסופון, קלרינט או אפילו קונטרבס יכול להיות ג´אז.

dylan

New member
../images/Emo12.gif

אתה שאלת את השאלה, לא?

Johnny the Doe

New member
נכון, שאלתי את השאלה

אבל שאלתי בגלל שאני לא יודע את ההבדל המדוייק בין שני הסגנונות. אני כן יודע בוודאות שג´אז זה לא רק ביג באנד ויש לו הרכבים שונים שציינתי בהודעה.

BlinChi

New member
מספיק להתווכח

הוחלט פה אחד שבלוז ג´אז ושנות ה 80 מתאימים לפאבים ודאנס האוס מתאימים לדאנס באר ( כאילו דהההה בגלל זה קוראים לזה דאנס באר ) ורוק כבד אפשר לשלוח למועדוני רוק

למעלה