מוסדות לימוד

מיכל1241

New member
מוסדות לימוד

היי לכולם :) אני שוקלת בעתיד ללמוד את התחום של רפואה משלימה אני מניחה שכמו באקדמיה... גם כאן יש מוסדות יותר ופחות "נחשבים" מהם המוסדות היותר טובים שאתם מכירים ללימודי התחום? תודה מראש :)

0 אור 0

New member
יש הרבה מאד מוסדות טובים

אבל בניגוד לאקדמיה, מה שעושה את הלימודים שלך הם המורים הספציפיים שאצלם את לומדת, וכמו כן המכללות לרפואה משלימה עוברות שינויים יותר מהירים מאשר האקדמיה (לטוב ולרע). ולכן מעבר ליוקרה של מוסד חשוב לבדוק גם אם לא חלה ירידה בהקפדה שלו על איכות המורים והלימודים ,באוירה ההוליסטית וכו'. דוגמא ללא שם - הסניף באיזור שלי של אחת המכללות היוקרתית ביותר בארץ הוא על הפנים כבר כמה שנים, רמת הלימודים ומורים ירודה. למרות ה הם דורשים שכר לימוד גבוה ומצליחים לקלוט תלמידים שראשם מסתחרר מהשם המוכר (ואחר כך נתקלים בתגובה מזלזלת כשהם אומרים איפה הם למדו למישהו שמכיר). נוסף לכך, יש לכל מכללה דגשים מבחינת תחומי לימודים - יול להיות שההחלטה שלך איפה ללמוד תהיה שונה מאד, אם תחליטי ללמוד רפואה סינית או אם תחליטי ללמוד נטורופתיה (וכל בית ספר יש העדפה שונה למקצוע המגע הראשי שהולך עם הנטורופתיה), להתמחות בעיסוי רפואי או להתמחות בעיסוי הוליסטי, שלא לדבר על הומאופתה ...

ינוקא1

New member
לא תמיד צריך להאריך חיים

למרות שזה כואב לשמוע. אני חושב שכדאי פשוט כאשר שומעים בשורה כזאת , לחיות את החיים בכמה שיותר כיף. גם אם עושים טיפול , לא להיות לחוצים על "ריפוי" ,אלא פשוט לעשות מה שמרגיש לנו טוב. אני חושב שהסופר דויד בן יוסף (אין לי מושג אם הוא עודנו חי) חי הרבה שנים עם משהו בסגנון הזה.

ינוקא1

New member
אויש , איך זה הגיע לכאן ?

כתבתי את זה כתגובה על ההודעה על סרטן המוח.

למעלה