מונצ´אס גראסייאס אה- may55

מונצ´אס גראסייאס אה- may55

פסימוס אל טיימפו מוי ביין. בנדיצ´אס מנוס מאי טודו ארה מוי סברוזו. יה סה וייה קה סוז מוי אנקוצ´רה... מאנקנטי אבלר אי אוייר לה בנדיצ´ה לינגואה (
(עברו את הזמן בכיף, תבורכנה ידיה של מאי שהכינה מטעמים, רואים שאת אשת חייל, התענגתי לדבר ולשמוע את שפת הלדינו המבורכת) יה אסטו קונטנדו לוס דיאס פינה אל פרוקסימו אנקונטרו...

רותי ב.

New member
אגורה אריבי הקאזה..... ../images/Emo9.gif

מונצ´אס גראסיאס א מאי, פור טודאס לאס קוזאס קי אפרונטו, כל הכבוד לך, מעריכה בלי סוף ... מי אגראדו א וור לוס ג´נטס, לוס מואבוס, מואיס, אי סו מוז´ר
, אי ושיה, קי מי איזו טמבלר די לה התרגשות, קון לה קנטיקה קי אמפסו א קאנטאר
לאס ג´נטס קי יה סון קונוסידוס, חונה לרגע, אנג´ליקה שהנעימה בשיריה, tsiporganeden, מאי קון סו מארידו, אביב וסתיו, שהדהים בסיפור מרתק, כל כך התגעגעתי ושמחתי לראות אותכם ווס קֶרו, א טודוס אמיגוס.
אביאל אביאל, אונדה טי פואיטס, אי דקה נו ויניטס????? חסרת מאד, שתדע.
מקווה שיהיה סיכום אמיתי בזמן הקרוב, לא זוכרת תור מי לכתוב אותו היום.

angelici

New member
איתו רותיק'ה סוז למס קרנסיוזה ../images/Emo23.gif

פטרונה אין אל אתר דפרטוקל אינטרו
היידה סטו אספרנדו קואנדו ומוס אביניר החיפה.

ושיה

New member
כנראה שעשינו החלפת משמרות ../images/Emo3.gif

רציתי לפגוש אותך אבל היתי חיבת לצאת ב13.10. מאוד נהנתי ותודה למאי.

avielss

New member
קיזה ויניר אמא מירה קואלו מאיזיירון

תככנתי ללמוד בבוקר ולבוא למפגש אבל מישהי שבשה לי התוכנית אני מקווה לראות אתכם בהקדם התגעגעתי נורא

amigor

New member
יו סוי אלגרו פרה אוסטדס אמיגוס!

באמת! יפה שנפגשים להווי ותרבות הלאדינו להכיר את הנפשות מאחורי הוירטואל צר לי שלא יכולתי להגיע בשל עיסוקיי הרבים. קון פבור דל דיוס, למפגש הבא נתראה! עמי

angelici

New member
בואנס נוצא´ס הטודוס../images/Emo24.gif

אנפרימרו קרו המנדאר מונצאס גסיאס המאי לקרידה מואסרה לאונור כמוס איזו אוי,בנדיצ´אס מנוס אי פייאזס טודו סטבה מוי סברוזו,יאסוז נקוצ´ארה. אי דוספואס דאאי פרטימוס יו אי פשריקה האלנבי אי קמינימוס אי מרקימוס אונס קואנטס קואנטאס=חרוזים אי מז קוזאס פרה אזר קוליאס אי פרמנס דל דמיון מואסטרו, אי דאייה פרטימוס היהוד כאי אייה און פלאפליה מוי ארמוזו (אסטו דישו פשריקה) אמה יאמלו קיטו דלנריז אסטה פלאפלריה, כלובידו אל מנסביקו כלבורה הייה קון למנו אין לנריז אי לדישו כ "נורא מפריע לי שאתה מחטט באף" אי יו מקריאה אינטרר מה דלברגואנסה אי אל מנסביקו סאיזו קורלדו זבלי
אמא יא טיינה רזון פשריקה אונו כלבורה אין אריסטורן נו טוקה לנריז, אי אין וורדה מדיו און אסקו גאנס דגומיטאר
.. היידה יפסו אי אגורה סטו אספרנדו אל אוטרו מפגש פרריאיר מס.
לוקראימוס אוי אי טימפו קנו ריגו אסטה מנרה פשריקה מאיזו פישר אין לברגה

avielss

New member
זהו..אני לא יכול עם אנגליקי יותר

היא קורעת אותי מלכה...פשוט מלכה

angelici

New member
אביאליקו סולו כנו דיגאס

כנו טסטו אזיינדו ריאיר,ראי פשה ראי
העיקר ילדישיטיס אלה מוצ'צה
כסוס מנסביקו פרה קאזר? היידה לוס דוס אבוקטוס לס קריאטורס ונה סליר שופטס

תודה למאי!!!!../images/Emo24.gif

על האירוח הנהדר! על המאכלים הנפלאים! היה אחלה!!! ותודה לכל החבר´ה הטובים שהיו והגיעו!! היה נהדר!

מואיס

New member
מונצאס גראסייס מאי קרידה אי אטו

מרידו טאמיין, כפנאטש טן מונצ'ו פרה כפודימוס הריקוז'ר הוואסטרא ארמוזה קזה. פאראמי אי מי מוז'ר סטווו און גראנדה פלז'ר קונטרר ווס טודוס אי פאסר לאורה טן ביין. לה קונסז'ה כקונטטס אביב סתיו סטובה מראבייה(הסיפור שסיפרת אביב סתיו היה נפלא). טודו בואנו הטודוס אי בואנה נוצ'ה.

may55

New member
תודה לכל הלאדינואים שנכחו נהננו

לארח אתכם אמיגוס את הוותיקים להכיר את החברים החדשים שהיגעתם כולם מרחוק ומקרוב לשוחח לשיר לצפות בווידאו, להיזכר בשיר הילדות שושיה שרה, הסיפור של אביב וסתיו ועוד'... הרגשנו בעלי ואני וגם הילדים שהיו ברקע שארחנו משפחה תודה לחברים שהוסיפו דברים טעימים וסליחה ששכחתי להוסיף לשולחן עוגות של מואיס אי לונה ולחונה לרגע על "הכירבולית" ושוב
בתקווה שבמפגש הבא כווווווווווווולם יבואו

למעלה