מונלייט

Rose131

New member
מונלייט../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחח אעלק אימו. נו, וואי, חחחחחחחחחחחחחחחחח. טוב, נשארו עוד שני פרקים?

הל

New member
אני התחלתי לראות את הסדרה בAXN

ראיתי רק 2-3 פרקים והתלהבתי נורא, במיוחד משחקן אלקס (מיק סנט ג'ון) ראיתי ביוטוב כול מיני סרטונים קצרים, אולי מישהו יכול לעדקן אותיבכמה שאלות שיש לי לגבי הסדרה? לא תמיד יוצא לי לראות את הפרקים ומחשב שלי קצת דפוק ולא מוריד לי מEMULE אני מתה לדעת מה קרה שם בקטע שמיק נושך את בת'-היא הופכת להיות ערפד? תודה

הלדין

New member
לא.

הפיכה לערפד ב-'שעות אפלות' היא תהליך קצת יותר מסובך שדורש ריקון חלק מדמו של המועמד והחלפתו בדם ערפד. מיק פשוט שתה מדמה של בת' משום שלא שתה כמעט יום ושהה יותר מדי זמן באור יום. וכמובן, מיק סנט-ג'ון לא יהפוך את בת' לערפדה - במיוחד אחרי שהציץ הצצה קצרה לשינוי באישיות שהיא עשויה לעבור אם היא תהפוך לאחת כזו לאחר שלקחה "קריסטל שחור". הוא מעדיף אותה כבת תמותה.

הל

New member
תודה! ועוד שאלה

בפרק שהיא טעמה "קריסטל שחור" למה מראים אותם במקלחת? מיק הכניס אותה לשם בכוח כדי שהיא תתפקח מזה, או שהם עשו סקס? הם שכבו בכלל?באיזשהו פרק? וזה אפשרי בכלל מבחינת הסרט, כי נדמה לי היה איפשהו בסרט נאמר שערפדים נוטים לנשוך בזמן סקס.

הלדין

New member
לא נראה לי.

אם ג'וזף צריך להסביר למיק סנט ג'ון שסקס בין ערפד לבת אנוש אפשרי - והעניין בא אחרי הפרק הזה - ניתן לפסול בנקל אפשרות של סקס ביניהם בפרק "קריסטל שחור". סדרת הערפדים היחידה שנתקלתי בה בנשיכה במהלך מין הייתה "בלייד" ושם הערפדים מסוגלים להעמיד צאצאים (ג'וזף חושב שזה בלתי אפשרי. מצד שני, ג'וזף חושב שאי אפשר להפוך בחזרה לבן אנוש ולו זמנית - כך שייתכן שהוא טועה פה מתוך היעדר ידע מספק בנושא). רואים את בת' שוכבת עם החבר שלה אבל לא עם מיק.

darthziv

New member
מה זה משנה

שרואים את בת' עם החבר ולא עם מיק? סקס בין אנשים רגילים הוא מן הסתם אפשרי חחח

הלדין

New member
תקרא/י את השאלה שלו

הוא שאל אם מיק ובת' שכבו במהלך הפרקים.

darthziv

New member
אה אופס חשבתי שהוא דיבר על השניה

האקסית שגם התקלחה אצלו, טעות בפרק

הל

New member
אז למה באמת הם היו במקלחת

ובבגדים? הסבר היחידי שאני יכולה לחשוב שמיק הכניס אותה לשם בכוח, שתתפקח.

הל

New member
ועוד שאלה בבקשה

ראיתי את הפרק שבו בת' פצעת את קרוליין והיא בבית חולים. לא הצלחתי למצאו את הפרק הבא שבא היא נותנת למיק תרופה שתהפוך אותו לאנושי. תספרו לי בבקשה איך קרוליין החלימה, מה עזר לה? ואיך היא וויתרה על מיק? הרי לא מראים אותה בפרקים הבאים. תודה רבה לכולם!

קרניjack

New member
אתה בטוח שאתה רוצה שנכתוב ?

יש דרכים אחרות להשיג את הפרק, שעליהם מדברים רק במסרים.

הל

New member
אני פשוט לא יודעת איך להשיג את הפרק

ראיתי ביוטיוב בגרמנית, למרות שאני לא מבינה מילה בגרמנית ב emule לא יכולה להוריד, משהו דפוק במחשב כנראה אבל אני מתה לדעת את התשובות לשאלות שכתבתי (איך קרוליין הבראיה ולמה היא וויתרה על מיק אחרי שכול כך התאמצה להשיג אותו בחזרה) תודה לכול מי שעזר ועוזר

קרניjack

New member
אם תכתבי לי באיזה מספר פרק מדובר

אקשר אותך למקום המתאים...חבל לי להרוס לך ולכתוב את זה במילים מאשר שתצפי.

למעלה