מוני מושונוב מתארח, שרשרו שאלות

שלום למוני הכח המניע מאחורי זהו זה!

ראשית אני רוצה לומר שתמיד לאורך כל השנים נראית לי כרוח החיה של "זהו זה" - 'הנשמה' - והערכתי לך רבה. שאלתי : אלו דמויות אתה נהנה לעשות בעיקר, דמויות עומק או דמויות 'קצרות'? איזה סוג משחק נותן לך סיפוק רב יותר? יושב וחושב

vitamin P

New member
שאלה

מתוך כל הפרויקטים והתפקידים המעניינים שעשית בחייך, איפה הכי נהנת? כששמעת לראשונה על קצרים, מה חשבת?

Dino

New member
מוני שחקן כדורסל

מוני, ספר לנו ע קריירת הכדורסל שלך! איזה ליגה אתם? עוד דבר...אם היית יכול לעשות פרק איחוד של זהו זה! איזה פרק היית עושה שוב?

מוני! ../images/Emo24.gif

אתה פשוט גדול!!! גם קצרים...אחלה תכנית... אממ...אין לי ממש שאלה, אבל רק רציתי להגיד שאתה אחלה שחקן!

Atza

New member
שלום מוני../images/Emo13.gif

רציתי להגיד לך שאהבתי נורא את הסרט "בסמה מוצ'ו"! זה היה סרט מעולה. רציתי לשאול - איפה אפשר להשיג את הסרט? חיפשתי בהרבה סיפריות וידאו ובאף אחת מהן לא מצאתי את הסרט. אודה לך אם תוכל לענות לי

../images/Emo39.gifשלום מוני../images/Emo39.gif שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך היה לעבוד על הסרט בסמה מוצ'ו, עם לילה מלקוס?
ונכון שהיא מקסימה?
גם אתה מקסים .. :) קצרים סדרה ממש ממש ממש יפה! התמכרתי
ח

אנימו

New member
שאלה למושונוב-תפקיד בקומיקאים

איך התכוננת לתפקיד בהצגה? האם בקרת בבית-אבות או למדת התנהגותם של ישישים במצב בילבולי מהתרשמות ממקום אחר? מי הנחה אותך? עד כמה השפיע הסרט (שכחתי שמו... ) עם וולטר מתאו על המשחק שלך בהצגה? תודה. אגב- יופי של ביצוע , מרגש ונוגע ללב. צחוק ודמע.

כמה שאלות למוני

הייתה לך פעם פאדיחה באחד המערכונים? איזה מערכון הייתם צריכים לצלם הכי הרבה פעמים בגלל הצחוקים? את מי מכל מי שמשחק איתך אתה הכי אוהב? אם לא היית שחקן היית... בן כמה אתה?

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif נצל"ש -שווה כניסה

הפדיחה של- יובל סגל http://www.eonline.co.il/recommend.asp?id=15124

ath25

New member
שאלה

מה דעתו של מוני מושונוב על שחקנים וסלבריטאים צעירים שמשתמטים משירות בצה"ל?

mr freerider

New member
תגידו ... אני לא מהפורום ההזה אבל..

הוא לא ענה לכם בכלל!!!!!!! מה הקטע???? ביי אני לא חוזר לפה שוב אני לא צוחק או משהו זה פפשוט קצת מוזר האירוח הזה...

על משחק ...

מה דעתך על התופעה שיש היום שכל דוגמן ודוגמנית מלוהקים לשחק בטלוויזיה במקום שחקנים שסיימו בית צבי ובתי ספר אחרים למשחק? האם אתה חושב שמשחק הוא כשרון מולד או כשרון נרכש? מי הבן אדם שממנו למדת הכי הרבה?

שאלות

האם אתה ממליץ ללמוד משחק? האם זה באמת מקצוע כל כך קשה כמו שכל השחקנים אומרים? אם כן, מה כל כך קשה? מי השחקן שהכי השפיע עלייך? מאיפה אתה מקבל השראה לכל-כך הרבה דמויות? איפה היית ממליץ ללמוד משחק?

דורית 100

New member
תוכניות טלוויזיה וחיות אחרות

מה דעתך על תוכניות הריאלטי למינהם? האם אתה חושב שהן שתופסות את מקומן של תכניות איכות אחרות, או שמא יש מקום לכולם? האם אתה חושב שהתופעה מעידה על כך שכולם, בלי יוצא מהכלל, רוצים להיות שחקנים/ מפורסמים? ובאותו נושא, אבל קצת שונה, מה דעתך על טלנובולות והאם היית שוקל להשתתף באחת?

tsml

New member
שאלה למוני

אתה והבן שלך שיחקתם יחד כבר כמה פעמים האם יש תכנונים לשחק ביחד פעמים נוספות?

v e s t a x

New member
מוני... אתם גדולים...

מוני זה תומר מירושלים , אני חייב להגיד לכם שאתם תוכנית מספר אחת בטלויזיה , אני לא מפספס כל שבוע וגם מקליט כדאי לראות שוב. מי כותב את כל המערכונים ??? אנשים מוכשרים בוודאי.. תמשיכו את העבודה הטובה , כדי להצחיק את כולנו במדינה , במיוחד שהמצב לפעמים קצת קשה... תומר

harontk1

New member
למוני: אולי תעשו קטע על צ'רקסים

אם אתם רוצים רעיונות נא לפנות אליי אבל בטוח יש לכם איזה רעיון אתם חשבתם על זה? לעשות קטע על צ'רקסים או ערבים?

למעלה