מוני מושונוב מתארח, שרשרו שאלות

tsahistern

New member
מוני חולה עליך

אתה מתאים לתכנית כמו כפפה. יש לי את כל הפרקים של זהו זה על קלטות -יש מצב להשיג את זהו זה על DVD?

שאלה טכנית על התכנית

מוני המקסים, קודם כל, רציתי לחזק את ידיכם - התכנית שלכם היא ב-ד-י-ו-ק מה שאני צריך כשאני חוזר הבייתה ממוטט מהעבודה... שאלה טכנית - התכנית מאוד אקלקטית, מצולמת בתפאורות שונות וכוללות מערכונים בסגנונות שונים וכד' - כמה זמן לוקח לצלם פרק ? כמה שעות ? שאלה אחרת - כמה פרקים מתוכננים נכון לעכשיו ? מה האופציות לעונות נוספות (הן מבחינת הזכיין, הן מבחינת השחקנים)? ושוב - כייף לצפות בתכנית.

koko9000

New member
בלי שאלות.......

רק רצינו להגיד שאנחנו נהנים לראות אותך ורוצים לראותך הרבה יותר

יש לי עוד ...

איך אתה מתייחס לתופעת הערצה? האם הדבר נראה לך נורמלי? ומדוע לדעתך מעריצים בעיקר שחקנים/ זמרים ולא רופאים ועו"ד? ואחרי כל השנים במקצוע, מה לדעתך הסיבה להילה הגדולה סביב המקצוע הזה? את מי אתה מעריץ?

השפעות

איזו השפעה הייתה לכל אחד מהאנשים האלה על חייך? שלמה בראבא גידי גוב דבל'ה גליקמן אבי קושניר מה דעתך על הדור הצעיר של הקומיקאים: טל פרידמן? עלמה זק? אלי ומריאנו? אורנה בנאי? אסי וגורי? עדי אשכזני? אדיר מילר? קטורזה? קרן מור? אלי יצפאן? (לא מהדור הממש צעיר, נו מילא)

liorp1000

New member
שתי שאלות ../images/Emo13.gif

1. איך זה לעבוד עם צוות כזה מגוון מבחינת גילאים וניסיון של שחקנים בסדרה? 2. האם צפוי פרק איחוד לתכנית המיטולוגית והאהובה "זהו זה" בזמן הקרוב או בעתיד?

למעלה