מוני מושונוב מתארח, שרשרו שאלות

מוני מושונוב LIVE בתפוז אנשים

מוני מושונוב, יתארח LIVE ב Blog TV ביום שני, 10.1.05 בשעה 22:20 מייד עם סיום התכנית. שרשרו שאלות עכשיו

vitamin P

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif רק חבל שזה ביום שני

יש קצרים

vitamin P

New member
לגבי הפרק של קצרים....

תדאגי שמישהו יקליט לך בבית
ולגבי האירוח של מוני בבלוג טי וי, תפוז עושים לך את העבודה. לאחר הטיול תוכלי לצפות באירוח שוב ושוב ושוב עד שתדעי לדקלם אותו בעל פה

AyalaN

New member
גם לי יש קשר למוני מושונוב../images/Emo9.gif

הבת שלו היא חברה של אחותי

SnoopyS*GirL

New member
אז מה,

ואני הייתי מכורה לזהו זה הרבה שנים. [אז מה אם אני לא קשורה, רציתי גם להיות מאגניבה]

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif כל אחד עם ה"אז מה" שלו

ורק לי אין אז מה
אבל יש לי אז מה עם אנשים אחרים...
חחח היי אני עדיין פה עם מישהו עוד זוכר אותי אני קוראת את הרוב... אבל אני לא כותבת הרבה..

AyalaN

New member
אז סתם רציתי לציין את זה.

זה לא אשמתי אם אתה בן 12. אני סך הכל ציינתי עובדה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אוי רק עכשיו שמתי לב../images/Emo70.gif

צריך לשרשר לפה שאלות בשביל האירוח
יותר מאוחר אני ישרשר שאלות

shv2004g

New member
שאלה למוני../images/Emo70.gif

שלום לך, רציתי לומר לך שחוץ מקצרים יצא לי לראות מערכונים בודדים שלך וכולם גרמו לי לצחוק!
והשאלה: האם יש לך תוכניות לעתיד? אם כן, מהן?

erannnnnn

New member
שאלה למוני על הכיסאות

שלום מוני תודה שבאת. רציתי לשאול אותך איך היה לעבוד עם ענבל פינטו על כוריאוגרפיה של הכסאות? האם זה אתה שהזמנת אותה לעבוד על הכוראוגרפיה של ההצגה, ואיך קרה החיבור בנכם? האם ראית מופעים שלה ואז פנית אליה? ידוע שהיא לא מרבה בלעסוק בכוריאוגרפיה לאחרים. איך בכל זאת נוצר הקישור בינכם. האם בקטע של הכנסת האורחים והריקוד זה קטע שענבל עיצבה לכם למוסיקה הנפלאה של אלדד לידור? תודה

גם לי יש שאלה על הכיסאות

אני לא כותב כאן בדרך כלל, אבל רציתי לשאול את מוני - אני לומד במגמת תיאטרון והולך לעשות דיאלוג מתוך "הכיסאות" לבגרות. יש לך עצות בשבילי, כשחקן בכלל וכמי שביים ושיחק במחזה בפרט?

../images/Emo41.gifשאלה למוני../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אהלן מוני
רציתי לשאול אותך,בתור שחקן, ששיחק בהמון הצגות מכל מיני סוגים, תוכניות טלוויזיה ומה לא, מה לדעתך יהיה השלב הבא אחרי הקונספט של התוכנית (הטובה!) "קצרים"? זאת אומרת, היום הרי, התאטרון צריך להתאים את עצמו לדרישות הקהל. להעלות היום מחזות כבדים של שייקספיר נניח, בעיבוד ישן, יגרור ביקורות שליליות על ההצגה. הקהל היום מורגל לבידור מהיר, לא לחשוב הרבה, לא להזדהות עם דמויות - כל זה בעקבות הטלוויזיה שגורמת לנו לחשוב ככה. הכל היום צריך להיות קצר ולעניין, ולכן הקונספט של "קצרים" לדעתי הוא דבר שקולע בדיוק לטעם העכשוי. אז נשאלת השאלה - מה הלאה? לדעתך יש מצב שאנשים יסכימו לחזור אחורה? לדיאלוגים? לבניית דמויות? איפה הקו עובר? תודה ויום טוב

beky1

New member
שלום מוני היקר.

רציתי לשאול האם ילדך הולכים בדרכך למקצועות התאטרון והמשחק......

למעלה