מונית לחמי מרפא.

amir00605

New member
מונית לחמי מרפא.

שלום לכולם אשמח לדעת מי זכאי לקבל מונית לחמי מרפא? אני נוסע לשם ביום שלישי הבא לכן אאודה לקבלת תשובה מהירה

עָנת

New member
אמיר שלום,קח תשובתי בערבון מוגבל

לדעתי מי שזכאי למוניות לחמי מרפא:הם נכים המקבלים ניידות,ואין ברשותם רכב רפואי. אמיר כדאי לך לטלפן
למרפאה,ולברר . אגב,עיינתי בהוראה 50.13(חמי מרפא)+56.02(רכב רפואי) ולא מצאתי תשובה מפורשת.

AVI359

New member
מוניות

אמיר שלום רב להלן הקריטריונים לשימוש במוניות: הוראה 54.01 החזר דמי נסיעות לטיפול רפואי-מוניות רק באישור הרופא המחוזי. הוראה 54.04 מוניות להסעת נכים לנכים שאינם בעלי רכב,אינם מקבלים דמי נסיעה,מקרים מיוחדים לפי החלטת הרופא,עבודה ולימודים לפי החלטת מנהל הלשכה או המפקח הארצי על שרותי שדה אם תקראו היטב תבינו שהנושא אינו סגור הרמטית ויש מקום לשיקול דעת הענין שתקציב כל משרד הבטחון ולא רק אגף השיקום לחוץ בצורה קשה ולכן מחפשים היכן לחסוך. בברכה אבי

עָנת

New member
תודה אבי.../images/Emo140.gif

להלן הוראה 54.01. תודה על ההארה. מוסיפה השאלה לשאלות הנפוצות

עָנת

New member
תוספת/ציטוט מהוראה54.01 ../images/Emo27.gif

זכאות הסעה במונית
נכה שאין ברשותו רכב רפואי ועקב מצב רפואי אושרה הסעתו במונית לטיפול ו/או לצורך רפואי(חמי מרפא כמובן
)
-זכאי לקבלת הפנייה לנסיעה במונית
.
נכה שיש ברשותו רכב רפואי ומפאת מצב רפואי זמני אינו מסוגל להשתמש ברכבו
ואושרה הסעתו במונית לטיפול,ו/ או לצורך רפואי - זכאי לקבלת הפנייה לנסיעה במונית,ובלבד שאין לו מלווה תפקודי,(בעל רשיון נהיגה)
הדגשה:נכה כנ"ל - שהאישור לשימוש במוניות הינו לתקופה העולה על 3 חודשים – ינוכו 30% מדמי הניידות שלו , לתקופה בה השתמש במוניות
מעבר לתקופה הראשונית של 3 החודשים הראשונים
יש להדגיש לנכה
כי אין לשנות יעד הנסיעה לאחר שהופקה ההפנייה
נכה שתמה זכאותו לרכב רפואי ונסע לטיפול רפואי,שאושר מראש – זכאי להחזר הוצאות נסיעה בתחבורה ציבורית/ברכב פרטי , כמי שאין ברשותו רכב רפואי

amir00605

New member
מידע לגבי גולדן טוליפ?

שלום לכולם ביום רביעי תיהייה הפעם הראשונה שלי במלון אשמח לקבל המלצות על המלון אני יודע שהרבה לא אוהבים אותו כל כך אבל מי שכן או מי שיכול להגיד לי מה המלון מציע ומה נכי צה"ל צריכים לקבל אודה לתשובתכם המהירה

עָנת

New member
אמיר שלום../images/Emo39.gif

מצרפת שרשור
גולדן טוליפ. בהגעה למלון תפנה לבחורה בשם גָזית. גָזית מרכזת את הטיפול בנכי צה"ל. מאחלת לך שהות נעימה.

בני1234

New member
היינו קבוצה של נכים במלון

גולדן טוליפ וכולם מאוד נהנו מהיחס במלון וביחוד מגלית ולא גזית.......

מסכים בהחלט שהגולדן טוליפ מלון טוב.

הייתי בו והיה ממש אחלה.וכשאני בים המלח כמעט כל ערב אנחנו באים לפאב שלו...שהוא אחלה פאב...ומכירים אותנו. אישית אני מעדיף את הטיפולים של קיסר.אבל הגולדן בהחלט נחשב לאחד המלונות הטובים שם... והכי חשוב היחס שלהם לנכי צה"ל מצויין...

למעלה