מוניקהההה סקס

666LiTaL666

New member
שו שו שו?!?!

זה "פצעים ונשיקות". לדעתי השירים הכי טובים שלהם משני הדיסקים זההה...: סאן חוזה,עוד פעם,אחר-כך,180,פצעים ונשיקות,עיניים טובות,אני יודע- על הריצפה,רקוויאם לבלונדינית,כביש מהיר,מילי,הפוך בשמש,גשם חזק- מלכת היופי ויחסים פתוחים. אכן כן הרבה שירים אבל מה לעשות...

rainbowgirl

New member
אני חושבת -180

אחר ככ כל החברה ואז פרפר-אני נורא אוהבת את המילימ של השיר

N a V e

New member
לא נכון?!

רציני? אדיר!!!! זה אמור להיות טוב!!!! אגב,במקרה לגמרי: np-שלום חנוך-ככה וככה

עטלף77

New member
באמת???

ואווו... אני כבר רץ לעמוד בתור בחנות
גל, שממשיך להתלהב על הדיסק של שלום חנוך באנגלית. NP -רואים שלא רואים / ברי סחרוף

maayan15

New member
כל החברה ואח"כ פרפר...

אח"כ סאן חוזה, 180, פצעים ונשיקות ומכה אפורה...אוף...שכחו מזה..אני אוהבת את כל הדיסק.... NP- עיברי לידר- הכוס הכחולה

casperit

New member
חבל שאני לא יכולה לבוא לשם

אני רוצה הופעה בחיפה. השיר שלהם שאני הכי אוהבת הוא אני יודע אח"כ סאן חוזה ואני אוהבת גם את פרפר ומלכת היופי וגשם חזק וכביש מהיר וכל החבר´ה ומכה אפורה ופצעים ונשיקות ו180 ועיניים טובות והר של בייגלך ורקוואים לבלונדינית ואיש קש ומילי ומוצ"ש בקניון ואני ממש ממש ממש אוהבת את הפוך בשמש. מתוכם אני הכי אוהבת, את אני יודע, סאן חוזה, פרפר, מלכת היופי, גשם חזק, כביש מהיר, כל החבר´ה, פתעים ונשיקות, 180, מילי והפוך בשמש. ומתוכם אני הכי הכי אוהבת את אני יודע, סאן חוזה, פרפר, מלכת היופי, פצעים ונשיקות והפוך בשמש שאלה השירים שאני הכי הכי אוהבת שלהם. יעל

casperit

New member
כי...

אני גרה בחיפה וההורים שלי לא מרשים לי לסוע לת"א אם לא תהיה לי הסעה מאורגנת... יעל

אושר מ

New member
אממ

אין לך חברים או מישהו שאת מכירה באיזור המרכז ויכולה לישון אצלם? אני בהופעה הקודמת ישנתי אצל חברה שגרה בת"א... ואני גרה בצפון הרחוק

למעלה