מוניטורים

מוניטורים

הבנתי שמוניטורים נותנים לצלילים להישמע כמו שהם אבל אני לא רואה שום בעיה להשתמש ברמקולים של המערכת שלי עם איזה כיוון קטן של המגבר ללא בס וכמה כיוונים של האקולייזר למצב של "ריק" ללא שום תוספת EQ , מה אני מפספס?

HeavenlyB

New member
שום דבר

אם אתה מכיר את הרמקולים שלך ויודע איך להוציא מיקס שיישמע נכון ברוב הרמקולים, ולא רק ברמקולים שלך, אז אין שום בעיה לעבוד איתם.

חבר אתה כן מפספס ../images/Emo26.gif

יש פאקים שברמקולים של המערכת שלך לא תשמע או שסאונדים מסויימים ייבלעו ותהיה צריך להתלבט שעות במיקסוס ועוד המונמון בעיות שמוניטורים אולפניים חוסכים ולא לחינם הם מוניטורים "אולפניים" גם לי הייתה מערכת של המון כסף וחשבתי שאני לא זקוק לשום מוניטור קדחת בצלחת מוניטורים חייבים ולא משנה לאיזה מערכת אתה רגיל יש המון תדרים וסאונדים שייעלמו לך בפנים ועוד כהנה וכהנה דברים שמוניטור אולפני יפתור לך ואת התוצאה הסופית אתה תרגיש בוודאי לאחר מיקסוס במוניטור אולפני : ))

alt loc

New member
../images/Emo202.gifתראה

מוניטור כשמו כן הוא.. אמור לתת אינדקציה בזמן אמת לאומת זאת רמקול ביתי יש לו תכונה לעגל פינות ולעדן את הסאונד ומוניטור נותן בראש אמור להוציא את הסאונד איך ש הוא כמה שהוא יכול תלוי בהקצבה שלך כי בדרך כלל מוניטורים עד סכום של 5000 נשמעים פחות או יותר אותו דבר

למעלה