מוניטורים

A m i t 24

New member
מוניטורים

אני חדש בקיובייס השאלה שלי היא מדוע כשאני לוחץ על המוניטור יש רעש עצום וצורם שיכול לפוצץ את הרמקולים? כיצד אוכל למנוע זאת ואיך ניתן להשתמש בכפתור המוניטור כמו שצריך? אודה לכם על התשובה :) עמית.

A m i t 24

New member
קונדרה

פחות או יותר , כן כשאני מנמיך לגמרי אז אין את הרעש , אגב אני אתמול דיברתי איתך בערוץ ב אי אר סי והיו שם אחלה אנשים אבל משום מה אין לי הרשאה להכנס לערץ יותר אתב יכול בבקשה לתת לי להכנס ?

HeavenlyB

New member
פידבק

זה 'לופ' שנוצר בין המיקרופון לרמקולים. אם אתה רוצה לשמוע את המיקרופון בזמן הקלטה, אז צריך או לעבוד בווליום חלש, או להרחיק את המיקרופון מהרמקולים עד למרחק בו הפידבק נעלם, או לעבוד עם אוזניות.

A m i t 24

New member
זה לא עובד

גם כשאני שם אוזניות אני עדיין שומע רעש חזק מאוד אפילו אם אני סוגר את המגבר :(

HeavenlyB

New member
פידבק

נתק את המיקרופון מהמחשב, ונסה לראות אם עדיין יש לך את הרעש. אם כן, יכול להיות שהגדרת בכרטיס קול, או בקיובייס, שהוא יקליט את המוניטור של בכרטיס קול, זאת אומרת את כל מה שנשמע דרך הכרטיס קול, וזה יוצר פידבק פנימי.

L25

New member
המלצה כללית בנושאי הקלטות

לכל מי שמקליט סאונד במחשב... ולא ממש מבין בסאונד... יש לנתק בווליום קונטרול של המחשב את כל הכניסות (MUTE) חוץ מהערוץ המנוגן בפועל בד"כ ערוץ WAV ולא לנתק את המאסטר אחרת לא תשמעו כלום. :) כל השאר מוסיפים פעימה לסאונד ונוצר המון ליכלוך על ההקלטות.

למעלה