מוניות שירות אגד

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
מוניות שירות אגד

מוניות שירות אגד
שמעתי שיש מוניות שירות בחיפה שמופעלת ע"י אגד ובחיפה יש בתל אביב אין אני בטוח שעקב ריבוי חאפרים והפרטות
שיש בתל אביב לא ניתנת לאגד איפשרות להקים מוניות ישרות אגד
כאן דיברתם על מיזוג אגד ודן ולהפוך שם לחברה אחד אגדן
רק חבל שלא חשבו על כך בתל אביב ובהשאר ערים בארץ לנסות לנצח את הפרטות ולהקים מוניות שירות אגדן בעל 5 כוכבים

orib44

New member
לגבי מוניות.

מוניות שירות אגד
שמעתי שיש מוניות שירות בחיפה שמופעלת ע"י אגד ובחיפה יש בתל אביב אין אני בטוח שעקב ריבוי חאפרים והפרטות
רק חבל שלא חשבו על כך בתל אביב ובהשאר ערים בארץ לנסות לנצח את הפרטות ולהקים מוניות שירות אגדן בעל 5 כוכבים
לגבי מוניות.
בספר "בגלגלי היובל" של "דן" כתוב שהם תבעו את מפעילי המוניות של קווים 4 ו-5. לאחר שמפעילי המוניות זוכו, "דן" הציע להם לרכוש אותם, אך זה לא הצליח.

aas111

New member
רק מונית 4-5 זה אפשרות היחידי

לגבי מוניות.
בספר "בגלגלי היובל" של "דן" כתוב שהם תבעו את מפעילי המוניות של קווים 4 ו-5. לאחר שמפעילי המוניות זוכו, "דן" הציע להם לרכוש אותם, אך זה לא הצליח.
ומה עם קויים של חלון בת ים לדוגמא אגדן 129 דן או 173 אגד

aas111

New member
תראו יש מוניות 83 של ראל"צ

ומה עם קויים של חלון בת ים לדוגמא אגדן 129 דן או 173 אגד
אבל אין עדיין של קו 1 ו2 חולון בת ים ששיך לחברת דן ואין של 87 בת ים -חולון -איזור ששיך לחברת אגד מה בעייה לאחד שינהם ולנסות לראות איך זה אגדן

aas111

New member
.צבע מתאים לאגד ודן =תמונה שעיצבתי

אבל אין עדיין של קו 1 ו2 חולון בת ים ששיך לחברת דן ואין של 87 בת ים -חולון -איזור ששיך לחברת אגד מה בעייה לאחד שינהם ולנסות לראות איך זה אגדן

55מוטי

New member
"אגדן" ../images/Emo6.gif עשית עבודה יפה מאוד !

"אגדן"
עשית עבודה יפה מאוד !
נדמה לי שאת זה "מסוף כרמלית" [אנדי] צילם. לא בטוח. זה מהזיכרון החלש שלי

aas111

New member
שימו לב בעניין אגדן

מוניות שירות אגד
שימו לב בעניין אגדן
אני לא אומר שמתחייבת לשלב את שני חברות למרות שכדאי כי הם מראשונים שייסדו את מילה "תחבורה ציבורית" אבל למעשה אני מנסה רק לומר כך כדי למנוע עוד פיגועים באוטובוסים יותר טוב להביא עוד מוניות שירות כי כיוון זה עדיף מעל פני מאוטובוסים להזכירכם לא מזמן היה סגר בירושלים בגלל חשש של מחבלים השאלה שלי הוא מדוע שרים מתרכזים רק ברכבות הרי הן יותר ייקר מאטובוסים וגם למה לא רכבות עירוניות (נת"ע) כלומר חולון בתים . אני מאוד אוהב רכבות אבל יש גם להתחשב במקומות שבו לא יוצאים מחוץ לעיר אני מביא לכם תמונות (רק להמחשבה)שאביתר צילם לטיפ טיפ על בניית רכבת לבן גוריון

ה דרומי

New member
חיפאי גנב אוטובוס כי לא היה לו איך

שימו לב בעניין אגדן
אני לא אומר שמתחייבת לשלב את שני חברות למרות שכדאי כי הם מראשונים שייסדו את מילה "תחבורה ציבורית" אבל למעשה אני מנסה רק לומר כך כדי למנוע עוד פיגועים באוטובוסים יותר טוב להביא עוד מוניות שירות כי כיוון זה עדיף מעל פני מאוטובוסים להזכירכם לא מזמן היה סגר בירושלים בגלל חשש של מחבלים השאלה שלי הוא מדוע שרים מתרכזים רק ברכבות הרי הן יותר ייקר מאטובוסים וגם למה לא רכבות עירוניות (נת"ע) כלומר חולון בתים . אני מאוד אוהב רכבות אבל יש גם להתחשב במקומות שבו לא יוצאים מחוץ לעיר אני מביא לכם תמונות (רק להמחשבה)שאביתר צילם לטיפ טיפ על בניית רכבת לבן גוריון
להגיע ה
ה נצל"ש מקום

aas111

New member
חוצפן ומזעזע על מה שכתב כאן

להגיע ה
ה נצל"ש מקום
גנב אטובוס מוכיח על חוסר בטחון במדינה אם הוא היה מתחזה לנהג אטובוס ומעמיס את אנשים על עוד שהאטובוס בתוכו מתקתק..... למזל חיפאים שזה היה רק מתוך שעמום ולא לשם .... לה דרומי טוב בהבאת את הכתבה .כעת אני מבין שיש בעייה בבטחון מדינה

ליילנד

New member
בדיוק על הדברים הללו היה שרשור

גנב אטובוס מוכיח על חוסר בטחון במדינה אם הוא היה מתחזה לנהג אטובוס ומעמיס את אנשים על עוד שהאטובוס בתוכו מתקתק..... למזל חיפאים שזה היה רק מתוך שעמום ולא לשם .... לה דרומי טוב בהבאת את הכתבה .כעת אני מבין שיש בעייה בבטחון מדינה
לא מזמן, אין אבטחה במגרשים והגישה לאוטובוסים קלה ביותר וזה יכול להיות משועמם אחד כמו הברנש החיפאי, אבל יכול להיות הרבה יותר מסוכן...

aas111

New member
אהה סליחה לא שמתי לב שהיה דיון כאן

לא מזמן, אין אבטחה במגרשים והגישה לאוטובוסים קלה ביותר וזה יכול להיות משועמם אחד כמו הברנש החיפאי, אבל יכול להיות הרבה יותר מסוכן...
ומה שהבנתי מיזה שכל מה שאנחנו כותבים כאן זה לא מופנה למשרד תחבורה
וחבל מאוד שאחד מהם לא קורא כאן יש פה הרבה טענות על נסיעה ברכבת לחיילים התנהגות לנוסעים מצד נהגים וכו' ואף אין אתר של משרד תחברה בפורום אך יותר חשוב שמשרד תחבורה צריכה להיות מעודכנת אם היה כך מה שכתבתי .אולי לא היה גניבה

ליילנד

New member
לא היתה לי כוונה שמיותר לכתוב../images/Emo45.gif

ומה שהבנתי מיזה שכל מה שאנחנו כותבים כאן זה לא מופנה למשרד תחבורה
וחבל מאוד שאחד מהם לא קורא כאן יש פה הרבה טענות על נסיעה ברכבת לחיילים התנהגות לנוסעים מצד נהגים וכו' ואף אין אתר של משרד תחברה בפורום אך יותר חשוב שמשרד תחבורה צריכה להיות מעודכנת אם היה כך מה שכתבתי .אולי לא היה גניבה
לא היתה לי כוונה שמיותר לכתוב

להיפך, אולי אם יחזרו על זה ויחזרו על זה בסוף זה יפול על האוזנים המתאימות. אתה צודק, לא היה מזיק אם ממשרד התחבורה היה מציצים לפורום מידי פעם, תאמין לי הם היו יכולים ללמוד הרבה מהפורום ולשפר.

aas111

New member
לללינד ולאורן לסופרמן

לא היתה לי כוונה שמיותר לכתוב

להיפך, אולי אם יחזרו על זה ויחזרו על זה בסוף זה יפול על האוזנים המתאימות. אתה צודק, לא היה מזיק אם ממשרד התחבורה היה מציצים לפורום מידי פעם, תאמין לי הם היו יכולים ללמוד הרבה מהפורום ולשפר.
לללינד ולאורן לסופרמן
לליינד .אני מודה לך תודה שאת מסכימה איתי . ולאורן .אתה בתור מנהל פורום .מה איפכת לך לפחות פעם אחד תכתוב לתחבורה שיעדכנו מה קורה פה הפורום כאן הכי אחת הפופלוארי שיש .אך גם מוכר לחברת דן ואף תשים גם אתר של משרד תחבורה בלוח קישורים לסופרמן1 .בעניין תמונות שהבאת על רכבת .מאוד אהבתי לראות את המכוניות עצרות ליד מחסום לרכבת ונותנות לרכבת לעבור .יישר כח לך .

צחקן

New member
איזה יופי ! (לצ'אט).

שימו לב בעניין אגדן
איזה יופי ! (לצ'אט).
ב"ה רק אני מבקש להתחבר לצ'אט... .

איליה.

New member
אהבתי את השם: "אגד אישי"

מוניות שירות אגד
אהבתי את השם: "אגד אישי"
לדעתי השם הוא בעל חשיבות גדולה למהות החברה. בשם "אגד אישי" מודגש השירות ללקוח (אישי), ואני מקווה שכך גם ינהגו הנהגים בפועל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה