מוניות פיתוח בהרצליה פיתוח

Moran84

New member
מוניות פיתוח בהרצליה פיתוח

עפ"י חוק המוניות (אם ככה באמת קוראים לו) נהג מונית חייב להפעיל מונה בכל נסיעה (בעיקר נסיעות עירוניות) תחנת מוניות פיתוח בהרצליה פיתוח מתעלמת מחוק זה. אם מישהו מזמין ממוניות פיתוח מונית, אומרים לו שאין בעיה והמונית בדרך אבל במידה ויבקש עם מונה התחנה תודיע כי אין מוניות ותנתק את הקו. זה קורה באופן שיטתי, לא נהג מסוים אלא כל נהגי התחנה. האם יש מה לעשות בנידון? האם כולבוטק יכולה לעזור במשהו? תודה, מורן

gate11

New member
נכון!

אמנם אני לא גר שם, אבל רוב נהגי המוניות (אלה שעוצרים ברחוב) לא שמים מונה, שואלים לאיפה? ואז נותנים מחר, ונוסעים, בלי קבלה בלי כלום!

Moran84

New member
אני בד"כ לא עוצרת מוניות ברחוב

אבל שאני מזמינה מפיתוח, הם תמיד לוקחים בלי מונה ומה עוד לוקחים כפול ממה שהיה יוצא עם מונה!! לדוגמא נסיעה ביום שבת מהרצליה לתחנה מרכזית החדשה בת"א: עם מונה 50 שקל בלי מונה 70 שקל. נסיעה ביום רגיל לקניון איילון ברמת גן: עם מונה: 25 שקל בלי מונה 50 שקל זו פשוט הגזמה של נהגי המוניות! חייבים לעשות משהו!!

Noaal

New member
פשוט אל תעלי, תבקשי את פרטי

הנהג ותתלונני במשרד התחבורה... אחרת הם לעולם לא ילמדו.

Brendan

New member
עשרת אלפים שקלים קנס

קנס של 10 אלפים שקלים נגזר שלשום בבית משפט השלום בנתניה על נהג מונית מנתניה שלא הפעיל מונה במהלך נסיעה. מיתוך הודעה לעיתונות מטעם דובר משרד התחבורה. ההודעה המקורית בקובץ DOC כאן Copyright (c) 2001, The State of Israel * Ministry Of Transport * All Rights Reserved.

למעלה