מונטה קרלו

cyber2200

New member
מונטה קרלו

מיבאים שברולט מונטה קרלו לארץ באופן רגיל (לא יבוא אישי)? כמה המון היא עולה בארץ?

Fat Cat

New member
את הדגם הקודם

ייבאו. זה שנראה כמו הלומינה. את החדש אני חושב שלא מייבאים.

gregovihs

New member
../images/Emo41.gif מונטה קרלו 72´ ../images/Emo41.gif

זוהי מכונית החלומות שלי לפני כחצי שנה חנתה אחת למכירה מתחת לבית שלי יפיפיה כחולה V8 עם משהו כמו 5000 סמ"ק. הבחור (בן 30 בערך) שהיה צריך למכור אותה כי הוא לא יכל להסתדר איתה בתל אביב והוא קיבל רכב מהעבודה (אני חיפאי) נתן לי סיבוב עליה וכמעט בכיתי מרוב התרגשות. האוטו היה נראה חדש לגמרי, משהו כמו קופה, מושבים מבד כמו קטיפה, ואפילו סטריאו בן זונה, האוטו טס את העליות הקשות של חיפה כמו כלום. איזה כח . כמובן שאבא שלי בכלל לא היה מוכן לשמוע על לקנות האוטו (25,000 ש"ח) בעיות של דלק, חלפים יקרים קשה להשיג ובעיות חניה. אפילו שאמרתי לו שאני אמכור את האופנוע אני אתן לו את הכסף ואני מוכן אפילו למכור את נישמתי. סוף הסיפור: היא נמכרה לאיזה מוסכניק ב20,000 בלי אף בעיה מכנית או חיצונית חוץ מאיזה רצועת טיימינג שהיה צריך להחליף. ומאז אני מסתכל רק על אמריקאיות קלאסיות. חוצמזה, אני מחפש על הדגם הזה ברשת ואנ´לא מוצא HELP ME !!! תודה על ההקשבה, Greg מפורום אופנועים.

אילן די

New member
יש לי כבוד לאנשים כאלה אבל

קשה לי להבין את התשוקה הזו למכוניות אמריקאיות מהסבנטיז. מהסיקסטיז עוד יותר קל לי להבין כיוון שאלו מכוניות פשוט יפהפיות. במיוחד אם מישהו עשה עליהן עבודת שיחזור טובה. בכל מקרה - לא נראה לי שאני בחיים אהיה הבעלים של דברים כאלה...

red cars

New member
איפה אתה גר בחיפה אני בדרך הים

איזה אופנוע יש לך? אני מת לסיסוס לההרגיש את בכלי מושך למהירות גבוהות בלי להרגיש צור קשר 054766040 תגיד שאתה מהפורום האופנועיםוחיפשתאת המונטה קרלו

למעלה