מונטה קרלו היום

imrimelman

New member
מעניין כמה כסף פייר הימר שמארי ינצח......

בחיים לא ראיתי משחק כל כך מכור
פעמיים להגיש למשחק
לעשות מלא דאבלים פתאום ומלא טעויות דבליות "במקרה"...
גם המשחק הקודם של מארי הייה נראה דיי מכור

קוראים לזה לחץ

אני מודה שלא ראיתי את המשחק, אבל להגיש למשחק כשאתה יודע שאתה יכול להעיף את אנדי מארי זה יכול להיות עניין די מלחיץ. פייר לא בדיוק ידוע בחוזק המנטלי שלו.

imrimelman

New member
או $$$$$$

מארי אומנם הייה חלש
אבל פייר שיחק מעולה ולקח דיי בקלות את הסרב שלו
בניגוד למארי שדיי הסתבך בהגשות
פייר הייה עם כל המומנטום לנצח
בקיצר מי שראה זה נראה דיי מוזר המשחק בגיימים שיכלו לנצח לפייר את המשחק
את המשחק עכשיו לא כדאי לך להפסיד.....
טים בינתיים נראה שהולך לעשות לנדאל מה שפייר הייה צריך לעשות למארי

אתה באמת חושב שאם פייר היה מהמר שמארי ינצח כפי שטענת

הוא היה מתאמץ לקחת סט ואז להוביל בסט השלישי ולעשות שטויות שעראה כאילו הוא מנסה להפסיד את המשחק בכוונה. יכל פשוט להפסיד בשני סטים חלקים ולא להגיע לעמדת נצחון ואז להיזכר שהוא בעצם צריך להפסיד.
&nbsp
מה שקרה לפייר קורה להרבה שחקנים - הם נחנקים בלחץ.
&nbsp
לכן הניצחון של וסלי על נובאק אתמול היה כ"כ מרשים. הוא פשוט שיחק את המשחק שלו גם ברגעים המכריעים ומדבור על בחור בן 23 שעוד לא ניצח טופ 10 (אם אני לא טועה).

לבינתיים הוא עושה לנדאל בדיוק את מה שפייר עשה למארי.

בגיים ה 12 של הסט הראשון הוא נשבר בדאבל שהיה השני שלו בגיים הזה.
אוי הלחץ...

imrimelman

New member
....

אומנם באמת נשבר והפסיד את המערכה
אבל לא ירד ברמה בצורה קיצונית
וגם גורם לנדאל לשחק ברמה שלא ראינו כבר כמה שנים ממנו
&nbsp

מארי שובר ומנצח 7:5.

עד כה לא מעט משחקים צמודים ומסקרנים מנפק הטורניר הזה.

סטאן בסיבוב הבא עם 6:1 6:2. התוצאה משקרת, המשחק היה

יותר צמוד מהתוצאה (שוחקו 114 נקודות ב 15 גיימים - קרוב ל 8 נקודות בגיים ממוצע). סטאן ניצל 5/9 נ"ש בעוד סימון עם 1/8.

רפא לוקח את הסט הראשון מול תיים 7:5 לאחר שעה ו 20 דקות

היה שם סט די פסיכי. תיים ניצל 1/16 נ"ש שהיו לו בסט הזה. רפא עם 2/5. בסט פוינטס תים נשבר בדאבל.

וסלי לא המשיך עם המומנטום. הפסיד 6:1 6:2 למונפיס. רוג'ר ב...

בסיבוב הבא עם 6:2 6:4 על ההוגה.

שאלה בנוגע ל LL

מתי שחקן מוקדמות מקבל LL ומתי מכניסים מישהו מרשימת ההמתנה?
&nbsp
גרנולס שעלה היום לרבע הגמר, הפסיד במקודמות בצורה די חד צדדית לחימנו טרוור (6:3 6:0). הוא נכנס להגרלה הראשית במקום פרר (כלומר ישירות לסיבוב השני עם הגרלה של מדורג 7 בטורניר). אי אפשר שלא לחשוב שאולי פרר זרק לו מילה (אפילו לא משהו מתוכנן, אלא רק אמר לו שהוא לא מרגיש מי יודע מה), בכל זאת 25K יורו ו 45 נקודות דרוג לא הולכים ברגל (גם אם נקזז את מה שהיה מקבל אילו היה מנצח במוקדמות זה עדיין מכובד).
&nbsp
&nbsp

לא בטוח שאני מבין את השאלה

לדעתי תמיד LL זה אחד המפסידים מהמוקדמות. לדעתי כדי למנוע את המצב שאותו תיארת, הלאקי לוזר זה תמיד הגרלה בין כמה מפסידים במוקדמות (נדמה לי בין ארבעת המפסידים עם הדירוג הגבוה ביותר אבל זה משתנה בין טורניר אחד לשני). לכן, גם אם פרר אמר לגרנולה שהוא פורש, גרנולה היה מסתכן אם הוא היה מפסיד בכוונה כי הוא עדיין היה יכול להפסיד את ההגרלה.

תודה. אם זו אכן הגרלה, זה סוגר את הפינה. לגבי השאלה..

יש מצב שמכניסים מישהו להגרלה הראשית לא כ LL בעקבות פרישה. כלומר, אם מישהו פורש שבוע לפני הטורניר, יכנס להגרלה הראשית מישהו מרשימת ההמתנה. השאלה : החל ממתי פרישה של שחקן מההגרלה הראשית מכניסה במקומו LL (ההיגיון שלי אומר, החל מרגע קיום ההגרלה הראשית)?

למעלה