מונולוג

softy

New member
מונולוג

מאז שנכנסת אל חיי בחטף בודק כל יום אם הגיע מכתב ביד נרגשת על האיקון לוחץ עם עכבר מגשש מכוון את החץ מכל המסרים הרבים בתיבה פתחתי אחד שחתום על ידה אחד שכתוב בשפה איטלקית ששולח זרמים ואת ליבי כה מצית והמילים שלה חודרות ומרגשות מילות אהבה, בליבי ננעצות בלב מתמוסס וחושים נטרפים ממך מצפה לעוד מסרים. מסר שלך מפניני הגיגייך מסר שיפיל אותי לרגלייך כל יום אצפה בעיניים כלות ממך לקבל מילים מפתות.

כמה זמן

צריכה חדשה להיות חדשה עד שהיא תתיישן? מה שבאמת רציתי לדעת זה האם גם לחדשות יש סיכוי לקבל ממך שיר או שצריך בשביל זה ותק? אם יש לי פז"ם על חשבון הדפוק זה נחשב?

איך מאחור?

דרך החור? אפשר בזוגות? (בגלל החושך) בלי תור ומאחור, זה לא רק לפרסונל?

אפי לוג

New member
אפילוג

רוכסת בהתרגשות כפתורים בשמלה השחורה, הקטנה השמלה שמיועדת לתפקידים מיוחדים בארועים מיוחדים. שמלה שריח הבושם שלך לא דבק בה. נארזת בתוך מחנק של תפקיד אחרון של שמלה. אני באה אליך עם דפים דהויים של מחזה שקספירי משוכתב מדקלמת מונולוג פרידה. אלף במאים לא יצליחו לביים מחזה מוצלח מזה, תפאורה אוניברסלית הגשם שירד, שטף את האש בשדות חיי. מורידה מסך.

softy

New member
הדרן

והוא הרי היה כבר במחוזות האלה.. של השלווה הנפלאה.. לברוח במהירות מבקש.. לחזור אל המאורה החמימה… מקום אשר אליו אין איש יוכל לגשת.. אל לבבו.. אל נשמתו העזובה.. והוא רוצה מהר לחזור, פנימה.. להתכנס בינו לבין קירות הלב.. ולאטום כל אפשרות לתת לאור שם להגיע.. לתת לשחר להפציע... אני רוצה שלווה.. צועק הוא בלי קול.. מגיע לי ביושר.. זוהי השלווה.. הרווחתי את התום.. הרווחתי את השקט.. מספיק.. לא עוד אותו ריגוש.. לא עוד… לא עוד...

למעלה