מונולוג ב - 3 חלקים

מונולוג ב - 3 חלקים

חלק 1 : אני נוסעת למרכז לפגוש את האיש שמחכה לי אני מגיעה בערב יושבת בבית הקפה, מחכה לך אתה מגיע אני נעמדת ומתקרב אליך שואלת אותך האם אתה אלון אתה עונה בחיוב ולוחץ את ידי אני מחייכת אנחנו מתישבים בשולחן מזמינים קפה ומדברים החלטנו אחרי שעה לעזוב את המקום הולכים לטייל על חוף הים אתה מחזיק את ידי הגענו לחוף ים, שמים, אוויר נעים מקום מבודד אדם אתה מסובב אותי אליך מחזיק במוטניי ומנשק אותי נשיקה קלה על שפתיי אני מחייכת ואתה מנשק שוב הפעם עם להט והרבה אתה פותח את פי אני מרגישה את לשונך החמה מפסלת דרכה לכיוון הפה אני שואבת את לשונך זה מגרה את שנינו אתה מועך את שדיי לגופך אני צוחקת אתה משכיב אותי על החול נישכב מעליי אנחנו ממשיכים להתנשק בתאווה אתה מנשק לי את הצוואר לאט לאט עם הלשון מלקק אותי מרטיב אותי יורד לכיוון החולצה מכניס את ידייך מתחת לחולצה מרגיש את החזה שלי שולף את החולצה ממני ואת החזיה לא שוכח הפיטמות שלי עומדות דום כמו משמר צבאי אתה יורד עם הלשון לעבר הפיטמות מלקק אותם בצורה סיבובית עם הלשון עובר לפיטמה השניה לא פוסח עליה בכלל יורד למטה לאט לאט לעבר הבטן שלי מלקק לי את התבור דוחף את לשונך לחריץ אני צוחקת מדגדג לי אני מרימה את ראשך מנשקת שוב אותך דוחפת את הלשון חזק חזק בפנים זורקת אותך על החול ומפשיטה אותך עם שיני חלק 2 : אני חרמנית וחמה מגלה את הזין שלך כה חם, ועומד דום אני משפשפת אותו בידיי אתה נהנה ונאנח מכניסה אותו לפי ומתענגת עליו אני מוצצת יונקת מלקקת ואתה נאנח או..כןןן..זה טובבבבב אני משחקת באשכייך ויורד עם הלשון למקום שבין פי הטבעת לאשכיים למקום ששם אתה מתפוצץ אתה גומר כןן ואני מלקקת הכל הזין שלך ממשיך לעמוד אתה מוריד לי את הבגדים נוגע בכוס שלי עם הידים שלך יורד למטה מתחיל ללקק אותי מוצץ את הדגדגן אני נאנחת נהנת אני מרימה את האגן אתה דוחף את לשונך עמוק בפנים מצד אחד אתה משחק בדגדגן שלי ומצד שני יונק עם לשונך את מיצי אתה פותח את הכוס שלי כדי לתת מעבר ללשון להכנס יותר עמוק אתה מזיין אותי עם הלשון אני צועקת גומרת צועקת אתה דוחף את האצבע לכוס שלי מרטיב אותה דוחף אותה לפה שלי אני מוצצת ומוצצת עוד.. עוד אתה מחדיר לי אצבע אחת פנימה שוב דוחף לאט לאט מוסיף עוד אצבע אני בעננים, רואה כוכבים.. נאנחת מרימה את האגן חזק יותר משתוללת חלק 3 : אתה מסובב אותי על 4 תופח מכה על ישבני או כן.. אני צועקת אני מרטיבה לך את הזין עם ידיי אתה משחק בו על ישבני ואז כן אתה חודר אליי אני צועקת רק למגע של הכיפה בתוכי אתה מוציא מרטיב שוב ושוב מכניס לאט לאט תופס את האגן שלי בידייך מושך לי בשיער ביד השניה ומכניס את כל הזין בפנים הוא בפנים אני צועקת זה טוב...כן... אוחח אתה מזיין אותי במרץ מוציא את הזין ומכניס אותו לכוס תופס אותי חזק ומנענע אותי לפי הקצב שלך אתה צועק זה בא .. אלוהים!! אני גומר.. כן!! אני צועקת אני גומרת.. כן!! השפרצת לתוכי הכל נשארנו ככה כמה שניות ואז צנחנו על החול ונשכבנו מחובקים עד אור היום

סרן ערן

New member
לא יודע

לגבי ה"אדום" אבל את ה"פראית" אין ספק שאת מצדיקה ...

למעלה