מונולוגים

מונולוג מדהים שאהוב עלי במיוחד!!!!

של פאק , מתוך המחזה "חלום ליל קיץ" של שקספיר. בתאטרון "גשר" משחקת את תפקיד פוק שנהפך לפאק בהצגה החדשה של גשר, יבגניה דודינה המוכשרת שהיא גם קיבלה על תפקידה (ובצדק, התפללתי שהיא תזכה) פרס בפרס התאטרון של השנה האחרונה. המונולוג שאני מביא בפניכם כעת, הוא המונולוג האהוב עלי היותר כי יש משהו בטקסט כל כך יופי, בדמות הזאת כל כך חן ונראה שכיף לשחק אותה ויבגניה עושה את זה בדיוק כמו שאני אוהב: שדון ממש שדון חמוד. בסופה של ההצגה , על התפאורה המרשימה של הדשא הירוק, היא לוקחת ספר ענקקקקק ואומרת את ה"אפילוג" של סוף המחזה, שאגב תורגם ע"י דן אלגמגור. האפילוג קצר, אבל נפלא יותר מכל, מי שמזדהה - מוזמן להגיב לי. (מופיע פאק, לאפילוג) אם בכם מעט פגענו- נא סילחו. זכרו שאנו רק צללים שראיתם בשנתכם, בחלומכם. מה נותר לבני הצל? לפניכם להתנצל. כן, אוהב כל תעלול, אך אודה בלב תמים: גם לתעלול יש גבול שחציתי, לפעמים. לפעמים, כן, גם אני קצת טועה וקצת בודד: אך לטעות- אנושי גם למי שהוא רק שד אל נא בזעמכם אם טעיתי בעפעף. אך טם טיפטפתי אל לבכם- כפכפו נא כף אל כף. גם אם יש הבד דק-דק בניכם לשד כמו פאק- מתי בינינו אין חיץ? בחלום. חלום ליל קיץ. (סוף)

actress

New member
אני אוהבת את פוק ואני מתכוונת לשחק

אותו בתור מונולוג לביה"ס שאני אלך... אותו ואת דבורי ממשחקים בחצר האחורית

suzzie q

New member
א-ל תעשי את משחקים

מנסיון אישי ...דבר ראשון לדבורי אין מונולוגים בכלל לתובעת יש אחד בסוףהמחזה. זה מונולוג מת בלי בשר ובלי אקשן ואני אומרת לך כי מנסיון של הרבה זמן עם המונולוג הזה ואומרתלך גם מה בימאים ובוחנים אמרו לי. למרות שבבחינות לתלמה ילין התקבלתי איתו

actress

New member
אממ... אני לא עושה לביה"ס אלא לביה"

אחר כמו למשל יורם לוינשטיין והתיעצתי אם אשתו של מוני מושנוב והיא זאת שהמליצה לי על שני המונולוגים האלה כי היא אמרה לי שפוק תפור עליי ואני חושבת כמוה

*Dark Of Night*

New member
יו! תודה!

בדיוק חיפשתי את המונולוג הזה כפי שבוצע ע"י תאטרון "גשר"! יבגניה הייתה פשוט גאונית בהצגה ההיא, לצערי איני יכולה להציג את המונולוג הזה השנה בבחינה שלי כי הוא קצר מדי
למישהו יש מושג היתכן אפשר להשיג את הטקסט שתורגם ע"י דן אלמגור (לצערי לא הייתי חכמה מספיק לקנות את ה"תוכניה" שהכילה אותו דאז)? חשבתי על לחבר כמה מונולוגים של היצור\צל החמוד הזה וליצור משהו בר ביצוע למרות שאני בספק אם אצליח. ואם כבר אני פונה בבקשה לעזרה, אם מישהו מכיר מחזה אם יצורי לילה ובני לילית למינהם, יצורים לא ראליסטיים ושובבים כדוגמת פאק\פוק אני אשמח אם תכוונו אותי אליו. אה כן, אני חדשה כאן אז שלום לכל יושבי הפורום החביבים. Dark

*Dark Of Night*

New member
קריאה נואשת ל ../images/Emo53.gif

סליחה שאני מציקה אבל אנא מכם, הושיטו עזרה, אני חייבת למצוא דמות למונולוג, הגדרתי (או ניסיתי להגדיר) את הדמות שאני מחפשת בהודעה הקודמת אבל לא היו תגובות... ובקשה\שאלה לערן, האם המחזה (כפי שהוצג ע"פ תאטרון הגשר) נמצא בידיך או האם השגת אותה בצורה כלשהי דרך הנט? אם הוא נמצא ברשותך, התואיל בטובך לשים את מונולוג הפתיחה של פאק או מונולוג נחמד אחר שלו מתוך המחזה? אם יש לך כתובת לאתר כלשהו בו ייתכן שאמצא את הטקסט זה יהיה אפילו יותר טוב וכך אוכל לחסוך את הטרחה. אני ממש מאוהבת בדמות ונחושה בדעתי למצוא דרך לשחק אותה אבל ככל הנראה זה לא כל כך מציאותי כך שאני פונה אליכם, שוב בבקשה לעזרה למציאת דמות דומה ובכלל, כל המלצה למונולוג נחמד (אני יודעת שזה יותר מדי כוללני, אבל שווה לנסות
) תתקבל בברכה. Dark

Rain-girl

New member
...

אני נכנסת לחדר, כולי מתנשפת. האוויר כאילו בורח מבין ראותיי. הדלת נטרקת אחריי, והקולות של אבא ואמא נבלעים. אני שומעת אותו. הוא אומר שבסוף אני אמות. והיא מרגיעה אותו. הכל יהיה בסדר, היא אמרה. אני נשכבת על המיטה, עיניי נעוצות בתקרה. בזווית העין אני רואה את השידה ואת הארון, הם מעוותים קצת. אני נשאבת. נשאבת לתוך צבע הלבן האין סופי של התקרה. הכל לבן. כל כך טהור. כל כך ריקני. כל כך מושלם. כל כך לבד.. אני רוצה לצאת, אני באמת רוצה לצאת. כל צעד שאני צועדת על האדמה הלבנה והלחה, גורם לי לשקוע פנימה. יותר עמוק. ויותר. אני נבהלת. אני תוהה אם אי פעם אצליח לצאת מפה, אם אוכל לגרום לגופי להמשיך לשרוד. ואני רוצה, באמת שאני רוצה לשרוד. ו... איייי... זה כואב. הכל כואב. כולכם מכאיבים לי! תנו לי לצאת פה. אני זועקת לכם. תנו לי לצאת ! אז תאכלי, אתם אומרים ? לא. לא רוצה !!! אני פותחת את עיניי, ומעליי רוכנות שתי נשים שלובשות מדים ירוקים. זהו, הכל נגמר. גופי קרס. אשמח לתגובות.

למעלה