"מונולוגים מהפות"

max2001

New member
"מונולוגים מהפות"

לא בטוח שהתרגום שלי מוצלח, אבל מישהו יכול לומר לי אם שווה להוציא US$60 על שני כרטיסים ל"THE VAGINA MONOLOGUES" ? מישהו ראה את זה?

Gefen

New member
בקנזס כרטיסים עלו רק 25$....

ולי נשמע יותר מתאים לקרוא לזה "מונולוגים מהויג´יינה.." לא ראיתי את ההופעה אבל חברה שראתה נהנתה. גפן

Gefen

New member
כי פות נשמע לי פלצני סליחה...

מילה שאני לא אוהבת ומעולם לא השתמשתי בה וגינה נשמע לי הרבה יותר ווייג´יינה הרבה יותר וצדקה ג´ודי..אפילו בגרסא הישראלית קראו לזה "מונולוגים מהוגינה" מי בכלל ירצה ללכת להופעה שנקראת מונולוגים מהפות?
אולי אם היו קוראים לזה "הפות המדבר.."אז ניחא..
או "הפות הפטפטן.."
טוב נראה לי עדיף שאתדייג לי..
גפן

judyr

New member
פותי פיטפוטי......

או בשמו הפיוטי.... פיטפוטי פות פחחחחח דרך נפלאה להתחיל את היום בהתחשב בעובדה שאת הרכבת פיספסתי.... אז נוסעים באוטובוס.... בתקווה שאחזור משם בחלק אחד... אז שיהיה לכולם יום מפותפת חחחחחחח

talig86

New member
אה וגם

הכסף נתרם (או חלקו) לנשים שעברו תקיפה/אלימות מינית, כך שהמטרה קדושה.

max2001

New member
טלי, את בקנזס, נכון?

איזה תעסוקה יש שם שכל כך הרבה ישראלים נמצאים שם?

Gefen

New member
מקס אין פה המון ישראלים..

פשוט כל כך משעמם בקנזס שיש הרבה זמן פנוי לרשת.. אז פה בפורום יחסית יש הרבה קנזסאים.. ולשאלתך לגבי מה עושים פה הישראלים - אז יש כאלה כמו בעלי שהם עובדי חברת "אמדוקס" יש פה גם סניף של חברת TTI יש ישראלים ותיקים שחיים פה 15-20 שנה ועוסקים במקצועות חופשיים ופה ושם גם כמה זוגות מעורבים שאחד מבני הזוג ישראלי והשני קנזסאי וכולם מכירים את כולם בגלל שאנחנו יחסית מעטים ונפגשים די הרבה באירועים חברתיים, חגים וכו´.... טלי את מוזמנת להוסיף גם הסבר משלך.. גפן

talig86

New member
נכון

גפן צודקת, מרבית הזוגות (הצעירים) מגיעים הנה בעקבות חוזה עבודה של הבעל למספר שנים ולאחר מכן חוזרים לישראל או עוברים ליעד אחר. כמו כן ישנם ישראלים שגרים פה שנים רבות וכל אחד עובד בתחומו. בשכונה של ההורים של גיא (ואידית) ישנו ריכוז גבוה של יהודים ויהודים דתיים אשר נולדו פה, וזה פשוט מלבב לנסוע ביום שישי או שבת ולראותם הולכים/חוזרים מבית הכנסת ולהרגיש בניכר את המסורת,החגים ואת חוסר הכפיה הדתית. איש באמונתו יחיה.... אני הגעתי הנה בשנה האחרונה בעקבות נישואי לבעלי שהוריו עזבו את ישראל כשהיה בן 10, התחלתי בתהליך קבלת אזרחות אמריקאית ואקבל אישור עבודה בשבועיים הקרובים.

למעלה