מונדיאל 2014 - בית ה'

GentlePunter

New member
הונדורס

דירוג פיפ"א (5/6/2014): 33

הופעות קודמות: 2

הישג שיא: שלב הבתים (אחרון ב-2010)

מאמן: לואיס פרננדו סוארז (קולומביה) [הוביל את אקוודור ל-1/8 הגמר ב-2006]

חזק: עצם היותם אנדרדוג. צמד חלוצים שנוהג לנצל מצבים באחוז גבוה.

סימני שאלה: שני הפסדים לישראל בתוך שנה.

אחרי צמד הופעות עקרות ב-1982 וב-2010 הונדורס ממתינה לנצחון ראשון בטורניר. אולי הבעיה המרכזית שלה היא שלואיס סוארז אינו שמו של החלוץ המרכזי שלה – אלא רק זה של המאמן. במלים אחרות, גם אם מדובר במשחקי ידידות, לתת לישראל את שני הנצחונות היחידים שלה בשנה האחרונה - לא ממש סימן טוב לבאות.

הונדורס עלתה מבית הבדיחה המסכם של קונקאקאף כאשר היא מנצלת את חולשתה של מקסיקו להעפלה ישירה מן המקום השלישי. הם ניצחו את מקסיקו פעמיים ואף את ארה"ב – בביתם.

הסגל באדיבות http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_World_Cup_squads#Group_E

החלוצים קרלו קוסטלי וג'רי בנגטסון ינסו להרשים על מנת לשפר עמדות בעונה הבאה. שמות מוכרים לחובבי הכדורגל האנגלי הינם המגן הותיק מיינור פיגרואה (האל), המגן הכובש רוג'ר אספינזה (וויגאן), הקשר ווילסון פאלאסיוס (סטוק סיטי) ובמיוחד בשביל האיש בעל אלף הניקים – המגן אמיליו איזאגווירה (סלטיק).

רז 1978

New member
הונדורס עלתה למונדיאל

בזכות היותה שייכת לצפון ומרכז אמריקה

לא יודע אם ביבשת אחרת היא הייתה מצליחה להגיע למונדיאל

בכל מקרה לא רואה אותם עולים לשמינית הגמר

GentlePunter

New member
לוח משחקים ותחזית

משחקי הבית

שווייץ-אקוודור (15 ביוני, 19:00 שעוננו, ברזיליה)
צרפת-הונדורס (15 ביוני, חצות שעוננו, פורטו אלגרה)
שווייץ-צרפת (20 ביוני, חצות שעוננו, סלבדור)
הונדורס-אקוודור (21 ביוני, 01:00 שעוננו, קוריצ'יבה)
הונדורס-שווייץ (25 ביוני , 23:00 שעוננו, מאנאוס)
צרפת-אקוודור (25 ביוני, 23:00 שעוננו, ריו)

תחזית

ככל שהדבר נוגע לשתי הקבוצות שיעפילו לשמינית הגמר מהבית הזה, קשה מאד לחרוג מן הצפוי, אבל לדעתי זה גם לא ממש משנה מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה אף קבוצה עוברת את ארגנטינה ובוסניה בשלב הבא.

לפיכך - העולות לשמינית הגמר ומפסידות אותו: שווייץ וצרפת.

ifa1111

New member
הקרב על הסגנות- קרב של סגנונות

צרפת צפויה לסיים כראש בית אבל עם צרפת אין שום דבר צפוי. יכולה לאבד נקודות ולסיים מקום שני, יש כולה 3 משחקים.. ואז בשמינית נגד ארגנטינה אני לא הייתי מהמר נגדם. לספרד הם עשו חיים קשים מאוד במוקדמות.

שוויץ באה עם הגנה חזקה והגנות זה מה שמנצח מונדיאלים, שוויץ אולי לא תזכה בטורניר אבל עוד הגעה לשלב הנוק אאוט תהווה הישג עצום!
יריבתה על המקום השני- אקוואדור אמנם לא תוקפת גלים גלים אבל בהחלט מחוברת יותר לצד ההתקפי שלה. בעיקר מתפרצות מהירות עם לא מעט סילונים. אני לא ממהר לזלזל באוקוואדור בטח שהמונדיאל נערך ביבשת שלה. אחת הנבחרות שאני כן ממליץ לצפות בהן.

afc2

New member
הבית הזה יסגר במחזור הראשון

צרפת תנצח את הונדורס, והמנצחת במשחק השני תעלה כמעט בוודאות.

אם אקוודור תסיים בתיקו, אני מאמין שהיא תעלה.

למעלה