מונדיאל 2002

בתור ארגנטינאי...

אני שוב בצד המובס. לא נותר לי אלא להתנחם בפנאתנייקוס פנאתנייקוס עולה עולה עולהההההההה...

אביסון

New member
32 אפשרויות, ובחירה אחת רעה

מכל הנבחרות בחר ידידנו הבגיניסט לעודד את הנבחרת של העם הקולונילאסטי ביותר בעולם, שרץ עד פוקלנד כדי לכבוש איזה אי מזורגג. ששלט בא"י ומנע מרבבות יהודים להגשים את חלומם לעלות אליה. שבמניעה הזו גזר את גורלם של רבבות יהודים לשמד בידי הנאצים. שגרש את אבא שלי לקפריסין. שעזר להגנה ולפלמ"ח לבצע את הסזונים למיניהם. שידע על כל המתחולל באירופה - ולא עשה דבר למנוע את הזוועה. ששפט ברוע ובשחצנות את דב גרונר וחבריו, ששלח את הרוגי המלכות בבושה לתלייתם. אני יכול להמשיך, הרעיון מובן.... 32 נבחרות... והיהודים שלנו רוצים את אנגליה. עכשיו יגידו: מה אתה מערב פוליטיקה בספןרט? או. קיי. , לפי זה למה אומר הבגיניסט לא לגרמניה? ולא לערב הסעודית? ולא לטוניסיה? אז כנראה שיש קשר, אה? אני, את הנבחרת שאני בוחר - בוחר , מה לעשות, לפי שיטת ה" מי היה בסדר איתנו", ואני ממש לא רואה בכך כל פסול. מה רע באירלנד, ברזיל או מכסיקו?

בוודאי.

אנחנו שונאים אימפריאליסטים ובריונים באשר הם, את מכבי המצחינה ברשותו של המאפיונר דון שימון אשר מבצעת פשעי מלחמה כנגד הכדורסל הישראלי- וגם את אנגליה של אירלנד הודו ופלסטינה א"י. ואיך שכחתי, של איי פוקלנד. לזכר המלאווינאס, הנקמה עוד תבוא.

יש רק בעיה אחת במקרה שלך

אתה רואה? בדיוק בגלל הדברים האלה אני אוהב את אנגליה: לאומנות מקסימה (שרים את ההימנון בגרון ניחר גם כשיר עידוד). יודעים על איזה שטחים צריך לוותר ועל איזה לא (תראה את עליבות השמאלנים: כל הזמן מטיפים שאנו צריכים להיות "ככל העמים", אבל את הדוגמא של אנגליה בפוקלנד מסרבים לחקות, ומוכנים לוותר על מה שמהווה לונדון של אנגליה- ירושלים שלנו). מדיניות כלכלית ימנית (לפחות בתקופת תאצ´ר). שלטון חוק ראוי לחיקוי. הנקמה עוד תבוא? ארגנטינה המושחתת יכולה בכלל להעמיד צבא מול הצבא האנגלי כדי להביא את הנקמה הזו? בערך כמו שחבריך במשטרה הפלשתינאית יכולים לעצור את צה"ל אם יפעל במלוא כוחו. קודם כל שידאגו ללחם לאכול, אח"כ לשטחים (נקודת דמיון בין ארגנטינה לפלשתינאים...).

אין טעם שאענה

וזאת מדוע? כיוון שכבר עניתי לך על הכל, אך אתה בחרת להתעלם מכל מה שאמרתי ולפרסם כאן את ההודעה הזו. אם עוד מישהו יביע כאן התענינות בשאלות שהעלית, אני אשמח לענות לו כמו שעניתי לך. ועד אז: קדימה אנגליה. צירפתי לך תמונה של שחקן גדול. נ.ב. לפחות אני לא אוהד קבוצה שאוהדיה נתפסו מריעים ליגאל עמיר...

סיכום היום במונדיאל- 10/6

היום חזינו בנבחרת המייצגת מדינה אוהבת יהודים מושבעת (פולין) נוטשת את זירת המונדיאל תוך תבוסה 0:4 לפורטוגל. באשר לפורטוגל, היא נהנתה משלשער נפלא של פאולטה בדרך לניצחון. שלשער? פורטוגל? זה מזכיר לי משהו! זו לא אותה פורטוגל שישראל נצחה לפני 21 שנה בתוצאה 4:1, במשחק רשמי במסגרת מוקדמות גביע העולם ספרד 1982, משלשער של בני טבק (מכבי ת"א כמובן)? כפי שניתן לראות בעליל, שלמה שרף אכן צודק: בתקופתו הנבחרת "התקדמה". בגלל זה פורטוגל מועמדת לזכיה במונדיאל (לפחות היתה מועמדת), וישראל נשארה עם הסיגרים של גברי לוי.

Roobie

New member
לא שאני אוהב גדול של שלמה שרף

האמת שאני יותר משונאיו, אבל בכל זאת - פורטוגל התקדמה המון בארבע השנים האחרונות, אין שום דמיון בין פורטוגל של אז (ובטח לא של 1982) לפורטוגל של היום. פורטוגל לא הצליחה להעפיל למונדיאל 1998, אבל ביורו-2000 עפה בחצי הגמר משער זהב בפנדל של זינאדין זידאן. הבנת את ההבדלים? ובקשר לפולין - נכון שלא הייתי מגדיר אותה מדינה אוהבת יהודים, אבל היא יותר בסדר ממדינות אחרות באירופה (כרגע, לא לפני 60 שנה). בטיול לפולין השנה קיבלתי יחס חם מרוב הפולנים (ולא, לא רק אלה שהיו צריכים את הכסף שלי תמורת מזכרת הביתה), ואפילו יש שם בתי-ספר כלליים, לא יהודיים, שלומדים בהם עברית כמקצוע חובה. כמו-כן נשיא פולין הוא חובב ישראל מושבע, ודואג להנציח את השואה בכל דרך. אפילו כשהוכח שבכפר ידוובנה הפולנים שרפו את היהודים ולא הנאצים, הנשיא דאג להזכיר זאת והחליף את האנדרטה, וכעת מוזכר שם שפולנים רצחו את היהודים. הוא לא מנסה להתחמק מכך, וזה מעיד משהו על רוב העם הפולני. ברור שיש שם גילויי גזענות לא מעטים, אבל מי אנחנו שנתלונן, אם גם אצלנו לא חסרים כאלה?

ואם כבר ב1982 עסקינן

פולין הגיעה אז לחצי הגמר והודחה ע"י איטליה של רוסי, זוף, טרדלי ושאר החברים בדרך לגביע. מסתבר שלא רק אנחנו הלכנו אחורה...

עדיף לשרשר הודעות כאלה

יש כאן בפורום כבר שלושו או יותר שירשורים נפרדים בנושא כדורגל - האם הליכוד היא מפלגה המזוהה עד כדי כך עם כדורגל?

לא הליכוד...

פשוט לא אוהב (בלשון המעטה) את צרפת, הידועה לכל תינוק שעדיין לא נולד כמדינה אנטישמית מובהקת.... סיבה נוספת: אנשים סתם אוהבים כדורגל,ושאפשר לערב פוליטיקה ורגשות נקם, במיוחד שאנחנו לא שם, אז למה לא בעצם??????? אגב, הפייבורטית שלי היא: ארגנטינה (בגלל צבעי הכחול לבן,וגם בגלל שהם נחמדים)

לא כל הצרפתים שונאי יהודים

היו במלחמת העולם השניה הרבה צרפתים שעזרו והצילו יהודים וכמובן היו המתנגדים לנאצים ועוד. הבעיה בצרפת היא שיש שם בסביבות 6-10 מיליון (לא זוכר במדיוק) מהגרים מצפון אפריקה שחציים אזרחי צרפת. כל המהגרים הללו הם מוסלמים ומן הסתם שונאים יהודים ומכאן הרושם שאינו לגמרי נכון שכל הצרפתים אנטישמייים.

HFT

New member
ברוך השם!!!! איזה יופי!!!

פתאום התחלתי לחבב את דנמרק!!! מגיע להם...אנטישמים מסריחים....עכשיו רק גרמניה צריכה לעוף וסגרנו עניין!

למעלה