מונדיאל 2002

לפי דעתי כל אירופה....

צריכה לעוף מהמונדיאל.....לאור מה שהם עוללו לנו השנה (החרמות,גינויים וכד´) . הוכח שהאנטישמיות זה לא רק בצרפת, אלא באירופה כולה,אפילו בדנמרק (מקרה השגריר גילון למי שעוד זוכר). אני חושב שאנחנו יכולים להסתפק בכדורגל האפריקאי (סנגל---ה3-3 שלהם מול אורוגאי פשוט עשה לי את זה ) ובכדורגל הדרום אמריקאי....ואפילו ארה"ב המפתיעה. ובגלל שהאנגלים (למרות ה1-0) והפורטוגלים די נחמדים ניתן להם להגיע עד לרבע גמר,לא יותר מזה!!! (בכל זאת עדיין אירופה זה אירופה) אני רוצה גמר ברזיל-ארגנטינה שבסיומו כמובן תנצח איך לא ............. א......ר......ג.......נ.......ט........י........נ.........ה !!!!!!!

מבחן התוצאה

השאלה היא מי מנע מהיטלר ימ"ש הכרעה באירופה והשמדת כל היהודים באין מפריע. ועוד שאלה: את כושר עמידתו של מי עלינו לחכות בימים אלה. התשובה היא כמובן: come on england!

HFT

New member
וואלה צודק.........

רק בין ברזיל לארגנטינה הייתי מעדיפה את ברזיל....בלי שום סיבה אני לא מבינה כלום בכדורגל...

וארגנטינה- אוהבת יהודים ידועה

כמה אלפי יהודים נעלמו שם בזמן שלטון חונטת הגנרלים? כמה מאמרים נכתבו על האופי הפרו-נאצי של השלטון ההוא?

שמע, קשה להתווכח איתך!!!

אבל עדיין אל תשכח שאנגליה גם היא שייכת לאירופה האנטישמית. בזמן השואה הם העלימו עין במשך זמן רב.וכיום חברות בריטיות מחרימות מוצרים ישראליים.
אייר פרנס צרפת
. לא נתגעגע אליכם. אתם החוליה החלשה,שלום.!

ארגנטינה זוכה בגביע זה כל כך ברור..

לא ברזיל לא אנגליה ולא ספרד,ארגנטינה תקח את הגביע זה מובן מאליו. במשחק נגד אנגליה הם היו משותקים אך אני מאמין שזה היה חד פעמי ומחר הם הולכים לקרוע את שוודיה. אני לא מאמין שיש נבחרת אחת שתוכל לעצור אותם,אם הם ישחקו בשיא הכושרכל השחקנים לא שחקן אחד או שתיים,אני מאמין שרק אלוהים יוכל לעצור אותם. אבל אם הם ישחקו כמו שהם שיחקו נגד אנגליה,אין מחר סיכוי לארגנטינה לעלות לשלב הבא.

ינעל העולם..... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני כל כך עצבניייייייייי, איך לעזאזל ארגנטינה עפה בשלב הראשון ?!?!? אני מאחל לשוודיה שיחטפו כזאת תבוסה בשמינית הגמר,שהם לא ידעו מאיפה זה בא להם.

אני במבוכה

בתור ארגנטינאי שרוף (גם מטעמי מוצא - אמא) אני המום ומזועזע שדווקא אתה מכולם אוהד את הקבוצה שלי, אני עושה בדק בית לראות מה קורה פה, למען השם! האם לא הפסדנו לגרמניה 1-0 מגעיל ב90? האם לא נוקנקנו ע"י הולנד ב94? האם יש מי שיסרב לעובדה המוצקה שאנחנו לוזרים? האם איננו מייצגים עם עני ואנטי-אמריקאי? האם איננו יריבים מושבעים של השכנים הצהובים מעבר לכביש? (ברזיל) ואוייבים מרים של האימפריאליסטים באשר הם?- אז למה למה למה אתה מטמא את קבוצתי באהדתך? אוהד מכבי צריך להחזיק אצבעות לגרמניה, צרפת, ברזיל ושאר חלאות המין האנושי - מה עשית לי? למה את הקבוצה שלי? מצד שני אני שוכח שאתה גם שמאלן, מה לעשות... אמת היא אמת גם אם אתה מחזיק בה.

Charlie

New member
סייג לחכמה שתיקה

או במילים אחרות: "המשכיל בעת ההיא יידום".... על אף שגזרתי על עצמי (וניסיתי לשכנע בכך את חבריי הפורום) שלא לעסוק בענייני מונדיאל הרי שהדחתה של ארגנטינה אינה דבר של מה בכך. מדובר ברעידת אדמה אמיתית. שכן ניתן להפסיד ב-1/8, בחצי, בגמר. אבל לא לעלות כלל לשלב הבא? תקוותי היחידה היא שאיטליה, נבחרתי השניה, לא תתרסק אף היא אל מול האל מאריאצ´ים של מכסיקו ושהסומבררו והקורונה ישובו מחר למכסיקו-סיטי. אחרת, מבחינתי, המונדיאל מסתיים רשמית מחר קצת אחרי השעה 4 אחה"צ...

אלמונימי- אני שוקל לאמץ אותך

בתור קמע! פעם שניה תוך חודש שאני מדמיין אותך סובל וזה עושה לי את היום. איזה תענוג! חבורת הרמאים הודחה מהמונדיאל! אולי תספר לי איך סבלת היום כמו שסיפרת אחרי גמר הגביע? מגיע לחי להנות קצת, לא?

היום במונדיאל- 12/6

שימחה וששון: תוך יומיים עפו מהמונדיאל שתי הנבחרות עם הפה הגדול והמלוכלך ביותר: צרפת וארנטינה. ארגנטינה הוכיחה היום פעם נוספת, כי כל עוד המשחק מתנהל על המגרש (ולא באיזו ישיבה שבה מאימים על שלטונות פרו שכדאי להם לתת את המשחק או שתתחיל מלחמה), אין להם מה להציע. אפילו נרקומן גמדי שיבקיע גול בעזרת היד לא היה להם הפעם, ובבושת פנים הם ישובו למדינתם מוכת האבטלה והאינפלציה. ובכן, אין לי מושג אם אנגליה, אותה אני אוהד, אכן תזכה במונדיאל, אך העובדה שלא ארגנטינה ולא צרפת יזכו בגביע כבר גורמת קורת רוח אדירה. במיוחד נוכח העובדה שהדחת ארגנטינה היתה תוצר ישיר של הניצחון האנגלי. אכן, סגירת חשבון ראויה לשמה.

CHOFA

New member
איטליה בשלב הבא!!!

בס"ד זו רק אני או שלשופטים יש משהו נגד איטליה?? אולי נעביר אותם סמינר בשיפוט בארץ?? גרוע יותר כבר לא יהיה....

יש משהו חמוד לאללה אצל האיטלקים

קשה שלא לאהוב אותם נוכח מבול החיבוקים והנשיקות שהרעיפו כולם, מהרופא ועד המעסה, על דל פירו בסיום המשחק. אם חס וחלילה אנגליה תודח בשלב כלשהו, לא אוכל את הלב אם זו תהיה איטליה.

למעלה