מונדיאל 2002

אנגליה ניצחה את ארגנטינה../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

אנא הרשו לי לחלוק עימכם את שימחתי על נצחונה של נבחרתי האהודה (מלבד ישראל כמובן) על חבורת הפרובוקטורים. מי יתן שנזכה לראות את שבדיה מעיפה אותם לגמרי וסותמת למראדונה המסומם (רק אתמול אמר: "האנגלים עושים במכנסיים") את הג´ורה. בהזדמנות זו אשמח לשמוע מעוד חובבי כדורגל בפורום את מי הם אוהדים בחו"ל ולמה.

ואת מי כבודו אוהד?

הלוואי על נבחרת ישראל משחק הקרבה הירואי כמו שהציגה אנגליה. הרי אפילו אני מודה: מלבד בקהאם ואואן, שחקניה של ארגנטינה הם מבריקים ובעלי פוטנציאל הרבה יותר גדול משל האנגלים. אז איך אנגליה ניצחו? רוח לחימה! וחוץ מזה, אם הבעיטה של שרינגהאם (מטוטנהאם!! אפילו בתקופות הכי גרועות שלנו יש לנו נציגות) היתה נכנסת, זה היה נבחר לשער היפה בטורניר.

אני? את נבחרת ישראל! ../images/Emo13.gif

אה, פיני? פיני? רציתי לאחל לך המון הצלחה במונדיאל, פיני, בשמי ובשם כל עם ישראל, תקלעו הרבה גולים פיני!

ואת מי אוהד נתניהו?

בזמנו, כשבית"ר ירושלים לקחה שתי אליפויות, הוא הזדהה בתור ראש ממשלה כאוהד שלהם ואף הופיע בחגיגות האליפות. האמת? לא כ"כ אהבתי את זה. השנה, כשהם כמעט התפרקו, הם באו לבקש ממנו תרומה לזכר הימים הטובים. כמה הוא נתן להם? לפי מה שפורסם: "חי שקלים...". אפילו לא שקל יותר. האמת? אהבתי את זה, אני מודה...

Charlie

New member
בגיניסט

הנברחת מס´ 1 שלי מאז שאני זוכר את עצמי היא ארגנטינה. כך שאני לא חגגתי יותר מדי ביום שישי האחרון... ואולם מאחר ויש גם את משחקי אליפות אירופה יש לי גם נבחרת מס´ 2 אותה אני מאד אוהב - איטליה (כך שגם בשבת לא חגגתי יותר מדי....) ארגנטינה ואטליה - חשבתי לתומי שזה יהיה הגמר אך כרגע אני רק מקווה שאחת מהן תגיע...לשמינית הגמר...

CHOFA

New member
בד"כ את הולנד...../images/Emo10.gif

בס"ד ואיטליה....(אתם חושבים שגם במונדיאל הקוונים מוכרים משחקים???)

האמת? אם לא אנגליה אין לי התנגדות

(כלומר: אוי ואבוי אם אנגליה תאכזב אותי גם הפעם, אבל למוד אכזבות אני מבין שזה עלול לקרות, ואז...) אין לי התנגדות שאיטליה או ספרד יזכו. העיקר לא: גרמניה (ברור למה...). ברזיל (כי זה הכי קונפורמיסטי שאפשר. אני שונא קונפורמיזם. בגלל זה אני לא סובל את מכבי חיפה. ועוד: כדורגל בלי הגנה זה לא כדורגל). ארגנטינה (כי הם שקרנים ולקחו שני גביעים לא ביושר. השחקן הגדול ביותר שלהם הוא נרקומן).

CHOFA

New member
איטליה....

בס"ד הנבחרת....(אתם חושבים שגם במונדיאל הקוונים מהמרים???) וגם אני המרתי על גמר של איטליה -ארגנטינה.

אם אני הייתי בחורה גם אני הייתי

בעד איטליה, בלי שום ספק. ככה שאני בפירוש מבין אותך. אבל מה לעשות? גברים נאים כמו טוטי לא בדיוק מושכים אותי...

סיכום היום במונדיאל- 9/6

מעתה ועד סוף המונדיאל בכוונתי לפרסם מדי יום סקירה קצרה בנודע לחוויה הנפלאה הפוקדת אותנו בימים אלה. אשמח אם תצטרפו. ובכן, היום חזינו ב3 מדינות שמסורת הכדורגל שלהן אינן בהרבה טובה יותר מישראל (למעשה עד לפני 20 שנה רב הסיכויים שהיינו מנצחים אותן) מבטיחות במידה לא מבוטלת את העפלתן לשלב הבא: מכסיקו, קוסטה ריקה ויפן. תמונת היום- התנהגות ישראלית למהדרין במהלך המשחק טורקיה-קוסטה ריקה: איש הספסל הקוסטה-ריקני נוטל את הכדור לידיו לאחר שיצא החוצה כדי למשוך זמן לפני הסיום; בתגובה השחקן הטורקי דוחף אותו בגסות ומתפתחת מהומה קולנית מהסוג שאנו כ"כ רגילים לחוות בארץ, במגרש או מחוצה לו.

CHOFA

New member
וגברים

בס"ד נאים כמו בקהאם עושים לך את זה??
יאללה איטליה...!

CHOFA

New member
וגברים

בס"ד נאים כמו בקהאם עושים לך את זה??
יאללה איטליה....!

למעלה