מונגון

h i l a l

New member
מונגון../images/Emo124.gif

אם מישהי צריכה: 2 חפיסות של מונגון(סה"כ 20 זריקות) תוקף עד סוף פברואר,אפשר לשלוח לי מסר.

פּוֹנְג

New member
מנצל"שת, מקפיצה ושואלת - מה עכשיו?

הגונל F לא עשה את העבודה כמו שהתבקש (אפשר לשנות את שמו לגונל אוף?) כשהזרקתי שתי אמפולות המצב היה עוד פחות טוב מאשר אמפולה אחת. (יעני אפילו פיתחתי נוגדנים
) איזה עוד הורמונים יש מומלצים? (זאת אומרת מה היא מנת השף ? )

Big Mama 1

New member
בתור שפית מקצועית../images/Emo68.gif

מנת השף המומלצת להיום היא - "פיוריגון או נטורל", מנה שתעשה לך חגיגה על הלשון וזיקוקים בשחלות!!!!! ועכשיו ברצינות, פיוריגון הוא החומר הכי טהור, שעושה את העבודה בצורה נפלאה, למרות שכול זריקה הרגשתי כאילו קיבלתי בעיטה מסוס! הכי טוב לדבר עם הרופא, לא? שיהיה לך בהצלחה! ובתיאבון!!

פּוֹנְג

New member
בוודאי שהכי טוב לדבר עם הרופא

וזה יתבצע אבל לפני שהולכים למסעדה לא מבקשים המלצות?
תודה.

נרי כ

New member
אולי מנוגון?

עשוי מפיפי של נזירות איטלקיות (בחיי אלוהים) אבל אצלי הצליח במקומות שבהם הגונל השאיר את השחלות אדישות.

אמאשלהם

New member
גם אצלי גונל לא עשה את העבודה

בהתחלה עוד כן - ז.א. רק בפעם הראשונה אבל מאז שלילי ביותר, וכן גם לי נדמה שפיתחתי אליו נוגדנים (??) אני על מנוגון שהרבה יותר מוצלח, ולידיעתי זה מורכב משני הורמונים ולא רק אחד כמו גונל, וכן זה משתן של נשים (לידיעתי ארנטינאיות ולא איטלקיות. ממה עשוי פיוריגון? סינטטי כמו הגונל או מהטבע כמו המנוגון ? האם יש בו את שני ההורמונים או רק אחד ??

יש שני סוגים של הורמונים:

הסוג שמופק משתן של נשים בתקופת הבלות (לא היה לי מושג שהן ממוצא מסויים כל כך) ובהורמונים אלה יש גם FSH וגם LH שזה הורמון "ההצהבה" שמעודד את הגופיף הצהוב. המשפחה שהניה הם הורמונים שמופקים בצורה כימית כמו גונלF ומכילים אך ורק FSH. כמובן שנשים שונות מגיבות להורמונים שונים. אני יודעת שלדוגמא לנשים פוליציסטיות נותנים רק את הסוג השני כי הסוג הראשון עם ה LH עלול להגביר תגובת יתר של השחלות.

לי מ ו ר

New member
פיוריגון כמו הגונל אבל

ההבדל הוא בכמות. הגונחל מכיל 75 יחידות של fsh והפיורגון מכיל 50 או 100 יחידות של fsh. שניהם מהונדסים גנטית.

לי מ ו ר

New member
אצלי רק מנוגון

הגונל לא הניב אצלי יותר שמני זקיקים, וגם כמוך שעליתי במינון ירדה כמות הזקיקים, כך שבסבב האחרון עם הגונל (עוד בהזרעות), משלוש אמפולות היה זקיק אחד בודד. החליפו לי למנוגון בלבד, והוא בהחלט עשה את העבודה כמו ענק.

talib3

New member
המלצת השף...

לפנות למסעדה שבה לא מגישים מנות העשויות משתן...
בתור פוליציסטית קיבלתי בהתחלה גונל שהניב מקסימום 4 זקיקים, בהזרעה האחרונה קיבלתי מנוגון שהניב גנון- 10 זקיקים וגירוי יתר בדרגה חמורה שהצריך אישפוז. אני ממש סקרנית לדעת מה "מכין" לי הרופא לטיפול הבא.

למעלה