מומנט?...גג"ש קדמי

SMחן

New member
מומנט?...גג"ש קדמי

מה המומנט הרצוי לסגירת גלגל שיניים קדמי (הבורג שנועל אותו כמובן), מדובר על דרוזי 06. תודההה, חן

Dr XR

New member
לא משנה

פשוט סגור אותו חזק. מה שחשוב יותר זה להדק היטב את טבעת האבטחה על האום.

SMCamel

New member
110 ניוטון/מטר

נכון לדרוזי הרגיל (לא סופרמוטו)... אני משוכנע שזה אותו דבר אבל חכה לאישור ממישהו שיודע ודאית.

SMCamel

New member
אגב...

לפי הספר רכב של הדרוזי הרגיל שניהם, ציר הגלגל האחורי וציר הגלג"ש הקדמי, כן נסגרים אותו הדבר (110 ניוטון/מטר). שים לב שיש שם שייבת מתכת שהדופן של מעוכה על האום... תיישר לפני פתיחה ותעקם אותה שוב אחרי הסגירה. זה ימנע מהאום לווברץ את עצמו למוות.

SMחן

New member
נכון, שמתי לב...

ד"א...מחר יש מצב שאת עוזר לי קצת טלפונית?

שחרלרט

New member
../images/Emo2.gif ואללה,אני לא חושב שהייתי סוגר

אום גג"ש קידמי בכזה מומנט,אבל אולי בעצם כי זה אום ולא בורג כמו בKTM אז המומנט שונה ונסבל.

SMCamel

New member
אתה יוצא לנסיעות בינעירוניות...

...ארוכות? אני נוסע 15ק"מ כל כיוון לעבודה ובחזרה ומשייט די בנוח על 120 עם גיחות ל-130 על ה-14. אני אפילו שוקל להגדיל את האחורי בעוד 2-3 שיניים לטובת מומנט אבל אני יחכה לאגזוז שיגיע בקרוב ונראה איך האופנוע יגיב אחרי אגזוז/תיבה/ג'ט.

SMחן

New member
כן, היום הייתי בצפון, באיזור נחל

השופט. עם 14 מקדימה הייתי סובל, מזל שהרכבתי את ה 15. בלעדיו הייתי גומר את האופנוע. נו אז אולי תמכור לי את הדיינו גט שלך???

SMCamel

New member
לא מוכר.

אני שבוע הבא באיטליה ומביא איתי חזרה את האגזוז ומתקין הכל. במקום להתברבר עם זה כבר שבוע מאז שנפגשנו במירוץ, תרים לי צלצול ונזמין (כבר היה יכול להיות אצלך אם היית מתקשר במוצ"ש שעבר).

SMחן

New member
צודק ב 100%!

אם אזכה לעזרה שלך מחר בערב, אזמין. קבל צלצול מחר... יום טוב.

למעלה