מומנט - איך מתרגמים מ lb/ft ל-קג"מ ? יש נוסחה פשוטה ?
S sronis New member 12/1/02 #2 רציתי לעשות לך חיים קלים כי יש לי תוכנה שעושה המרות מכל דבר לכל דבר אבל אי אפשר לשים קבצי EXE בפורום. בכל מקרה 1 קג"מ שווה 7.233 ליברות פיט 1 ליברה פיט שווה 0.138255 קג"מ. רוני
רציתי לעשות לך חיים קלים כי יש לי תוכנה שעושה המרות מכל דבר לכל דבר אבל אי אפשר לשים קבצי EXE בפורום. בכל מקרה 1 קג"מ שווה 7.233 ליברות פיט 1 ליברה פיט שווה 0.138255 קג"מ. רוני
A Aדי New member 12/1/02 #3 פשוט מאוד, שנה את הסיומת של הקובץ ואז אילן יוריד אותו בשמירה בשם.. וישנה חזרה ל- EXE, זה צריך לעבוד...
פשוט מאוד, שנה את הסיומת של הקובץ ואז אילן יוריד אותו בשמירה בשם.. וישנה חזרה ל- EXE, זה צריך לעבוד...
S sronis New member 12/1/02 #4 וואלה, איזה אידיוט אני כמובן טוב, זוהי אינה תמונת עירום של אנג´לינה ג´ולי, לצערכם, זהו קובץ EXE. תהנו, אחלה תוכנה - שימושית וחכמה!! רוני
וואלה, איזה אידיוט אני כמובן טוב, זוהי אינה תמונת עירום של אנג´לינה ג´ולי, לצערכם, זהו קובץ EXE. תהנו, אחלה תוכנה - שימושית וחכמה!! רוני
A Aדי New member 12/1/02 #5 בפורום הזה שינוי שם ל- JPG זה קצת בעיה, הפיתרון תעשו שמירה בשם לכתובת הבאה: שנו את הסיומת ל- EXE במקום JPG הקובץ
בפורום הזה שינוי שם ל- JPG זה קצת בעיה, הפיתרון תעשו שמירה בשם לכתובת הבאה: שנו את הסיומת ל- EXE במקום JPG הקובץ