מומלצ"ש

Niran2

New member
מומלצ"ש

טוב בניסיון הנואש להקים את הפורום הזה החלטנו על כמה פרוייקטים חדשים שננסה, ואחד מהם יהיה מומלצי השבוע שיפורסם בכל מוצאי שבת. מן שאלון כזה, תנסו לעקוב :) מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

=)

- שיר השבוע (של הכנסיה):אוטוביוגרפיה - שיר השבוע (כללי):אבות ובנים=אביתר בנאי - אלבום השבוע:מממ אין 1 - האדם שעשה לכם את השבוע:חבר שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):סורי אני עייפה מידי בשביל לחשוב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע:חאחא - מאכל השבוע:פיתה! - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה!! ברור.. - משהו שהרס את השבוע:כאב בטן! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תבואו להופעה בקיסריה! אם לא אתם פרייארים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להיות אחרי הבגרות באזרחות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ללכת לים.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאיודעת עדין לא פתחתי עם אף שיר את השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברים בבצפר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שלי:)

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של הכנסיה): פרפרים. - שיר השבוע (כללי): משקאות חריפים-שייגעצ - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ - האדם שעשה לכם את השבוע: אני בתאכלס:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תעזביני, את המלאך שלי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ילנהההההה" - דבר שהשגתם השבוע:
זה ביני לבין עצמי :) - מאכל השבוע: לחמיות סובין חיטה
- משהו שעשה לכם את השבוע:יום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: היה לי שבוע טוב:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אם תרצו פשוטטט אין זו אגדה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שודדי הקריביים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב בהיסטוריה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: טיפטיפה- אהוד בנאי והכנסייה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נממ:)
סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תמרוש5

New member
:)

שיר השבוע (של הכנסיה): האביב הנצחי - שיר השבוע (כללי): oh well של פיונה אפל - אלבום השבוע: extraordinary machine פיונה אפל:p - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " כ"כ הרבה לחץ והשנים עוברות,ואין למי ללכת ואין למי לפנות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גם תפוח וגם קינוח!!...תותים.!" - דבר שהשגתם השבוע: הממ שומדבר מיוחד אני חושבת. - מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה כמובן! - משהו שהרס את השבוע:מתכונת בלשון:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני שונאת היסטוריה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי אחרי הבגרות בהיסטוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ לראות משהו שחיכיתי לו הרבה זמן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא שמעתי אף שיר היום.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ אין מישהו מסוים. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני בתגובה מהירה

אללה נירן :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): ואת מתפשטת - שיר השבוע (כללי): OH DARLING - אלבום השבוע: סינרגיה - האדם שעשה לכם את השבוע:אני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): :( you go back to her and i go back to blak - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "את לא יודעת כמה זה כואב, עכשיו, אצלו..כל הכוכבים נופלים...." דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: ממ.. - משהו שעשה לכם את השבוע: MP4 ופלאפון חדש - משהו שהרס את השבוע: כלום לא יכול להרוס לי כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתעדו רגעים יפים מהחיים שלכם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה של בן דוד שלי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ישרף הבצפר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "כל הכוכבים" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חסוי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סתם תמונה של העיניים שלי! נירן כל הכבוד על היוזמה חומד :p

Niran2

New member
אין הרבה משתתפים, אז נעלה את המספר ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): אוטוביוגרפיה, כמו כל החודש האחרון. אני פשוט מאוהב בשיר הזה - שיר השבוע (כללי): אין לך מקום - היהודים, כנ"ל לגבי החודש האחרון - אלבום השבוע: Useless Id - Redemption - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי עם המשפט "יאללה הולכים לכנסייה ב24 המועדון" :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנלא רוצה ליפול כל כך, בסך הכל רוצה אותך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: עבודה חדשה
מהשבוע אני מתדלק רשמי בחברת "דלק" - מאכל השבוע: סלט טונה בלי מלפפון ועגבניה, תנסו את זה =] - משהו שעשה לכם את השבוע: פירסום לוח ההופעות של פלאפון - משהו שהרס את השבוע: ההופעה בבנייני האומה, למה לא הייתי שם =/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו קולה אחרי שאכלתם מנטוס, אתם יכולים למות מזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הקליפ החדש של היהודים אמור לצאת השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל, כי איתם אי אפשר ממש לדעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Santana and Steven Tyler - Just Feel Better -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את המורה שלי לאזרחות אומרת לי שקיבלתי 100 במתכונת
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Niran2

New member
יש עוד הרבה דברים שאת לא יודעת עליי

אני בחור מסתורי

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): תנו לי לשתות - שיר השבוע (כללי): שלום חנוך ואריך איינשטיין - אבשלום - אלבום השבוע: שבלול - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תנו לי לשתות, תנו לברוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אף משפט ח.. - דבר שהשגתם השבוע: כלום... - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: להיות פחות על המחשב, משנה את המצב רוח
- משהו שהרס את השבוע: חח כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפטרו את ראש הממשלה דאמט! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות דיסק כבר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקנה דיסק וחופש כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שום שיר בכללי שלום חנוך
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד עד כמה שידוע לי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Elfangor

New member
יאר, בחירותיי =]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): האביב הנצחי! - שיר השבוע (כללי): השומר של הגן (ברי סחרוף) - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה ללא ספק =] - האדם שעשה לכם את השבוע: מי ששיכנע אותי ללכת להופעה של ברי במוצ"ש, הייתי מדוכדך משו והא סידר לי את החיים =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה לא סתם כשאת אומרת שעדיף לך להיות רק איתי, אני אוהב את השקרים הקטנים שלך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנא מבסוטא- אלחמדולילה! - דבר שהשגתם השבוע: קלטת ללאוטו שמתחברת לאמפי שלי! - מאכל השבוע: פיצה, יותר מדיי פיצה! (זה כבר לא כייף המבצע של דומינוס שתי משפחתיות ב75) - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות, אני חיי מהופע להופעה בערך =] - משהו שהרס את השבוע: ברויותף מתכונות וכאלה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני לא מצטער טוב לי עכשיו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול סופשבוע עם הגרעין לאגם הנעלם! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לחזור עד עשר כדי להספיק להופעה של פיטר רוט ומאור כהן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש לו בחורות כ מו מים- הג'ירפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שני חברים טובים מהגרעין שלא ראיתי כבר שבועיים ככה..

למעלה