מומלצ"ש

BecKiY

New member
יאללה אם אני כבר כאן :)

- שיר השבוע (של אביתר): "ציון", שלו ושל רזאל. התקלקלה המערכת של הדיסקים בעבודה אז יצא ששמענו מלא גלגל"צ, והשיר פשוט נחרש ברוך השם. - שיר השבוע (כללי): Plain White T's - Hey There Delilah, Nirvana- come as you are, והבנות נחמה- להיות, מאה אחוז אור. - אלבום השבוע: בעיקר גלגל"צ :] - ספר השבוע: קראתי ספר שהיה סביר פלוס עד שסיימתי אותו. רק אז גיליתי כמה שהוא נוראי. עושה לי רע להגיד שמות של ספרים נוראיים משום מה, אז תצטרכו לגלות בעצמכם :] - מאכל השבוע: גלידה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני תופס גיטרה ומתחיל לשיר, בא הביתה- לא עוזב את העיר!" - אמוטיקון השבוע:
,
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום כייף בשווקים, בשינקין ובסנטר תל אביב. כן יירבו :) - משהו שהרס את השבוע: שהתפספסה ההחלקה על הקרח, ושאבד/נגנב לי האשראי!!! אה וגם שכואב לי הגרון בטירוף. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימים כייפים שכאלו. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): Plap fiction
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הבנות נחמה. וכל השחקים/בימאים/אנשי הפקה/נערי מים של "הר ברוקבק"
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): צילום!!! ממליצה גם לעצמי, ובע"ה מקווה שתראו תוצאה במומלצש הבא א-אמן

ringo rulz

New member
יש להכניס מושא להודעה

שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור - שיר השבוע (כללי): love potion number 9-the clovers שיר משנות ה50 שיר מדהים...אני ממליץ לכולכם - אלבום השבוע: rock n' roll music -the beatles זה לא אלבום זה אוסף
- ספר השבוע: אופטימיות נצחית /לני קרביץ. - מאכל השבוע:בשר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "my heart is beating rythem and my soul keep singing the blues" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: השביתה , ביתקפה אתמול, ומסיבה היום בערב. - משהו שהרס את השבוע: מבחן במתמטיקה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: השתלטות על העולם, מפגש עם חברים, שיעור נגינה עם מורה חדש. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'רי לי לואיס - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): קבנוס.

שבוע טוב לכולם

- שיר השבוע (של אביתר): מנגינה יקרה - שיר השבוע (כללי): מונסון - ברי סחרוף - אלבום השבוע: אלבום כפול של ברי סחרוף בהופעה - ספר השבוע: -- - מאכל השבוע: סיני (נודלס עוף) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עבדתי בפעם הראשונה עם הכלבה שלי (רועה גרמנית בת 3.5 חודשים), ובתוך שעה אחת תמימה של עבודה הגעתי לתוצאות מרשימות בהחלט איתה (זה בטח לא אומר לכם הרבה, אבל היא עושה רגלי מושלם כולל שינוי קצת וכיוון, "שב", "השאר" ממרחק גדול ו"אליי". על ארצה עוד יש עבודה). - משהו שהרס את השבוע: לא יותר מדי למרבה ההפתעה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה אמיתית? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ברי סחרוף - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כלבים

TEENAGER1

New member
שבוע חדש

- שיר השבוע (של אביתר): מתנות - שיר השבוע (כללי): שיר מהקומה התשיעית וכמו אגם רוגע - אלבום השבוע: עזרה בדרך, עדיין - ספר השבוע: אנה קארנינה - מאכל השבוע: ספגטי עם רוטב טעים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה הלב שלי, ואני לא מוכר, שכחתי מה חשוב, עכשיו אני זוכר" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: התעוררות, אחיין חדש, פלאפון חדש והופעה של מאיר - משהו שהרס את השבוע: הגוף שלי עובר דברים לא טובים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא ידוע - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): "ופשוט, רק לאהוב, לאהוב, קרוב קרוב, להרגיש כמו אגם רוגע..."

eliavtu

New member
זה רק בשורות רעות.

- שיר השבוע (של אביתר): ציון! איזה שיר יפה זה - שיר השבוע (כללי):DJ Yael - Intelligent Life , Not going Anywhere - Keren Ann , Coldplay - Green Eyes, היהודים - לעולם מצידי <איזה מגוון זה חח..> - אלבום השבוע: מעורבב - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה. פשוט לא יכול, הלילות ארוכים והפחד.." וכל השיר נו - אמוטיקון השבוע:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי - משהו שהרס את השבוע: החבר הכי טוב שלי בעבודה עזב! <לא בדיוק הרס.. עשינו לו גם פרידה מצחיקה כזאת, אבל בכל זאת..> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גיבוש צוללות - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלומי שבן, Coldplay וקרן אן! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לבוא מוכנים לגיבושים

eliavtu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

חבל שלא הכרתי אותה כשהיא הייתה בארץ!

מעבר למגדל השחור יש מגרש לבן של טניס

-שיר השבוע (של אביתר): אין -שיר השבוע (כללי): זוהרים, גן החטאים ומשוגע של אביב -אלבום השבוע: אין -ספר השבוע: אין -מאכל השבוע: קורנלפקס כי אכלתי עכשיו -משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא לא" -אמוטיקון השבוע:
-משהו שעשה לכם את השבוע: החופש, חברה טובה -משהו שהרס את השבוע: האנשים מסביבי ואני -משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשמוע את הדיסק החדש של רדיוהד -תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אמורות להגיע אלי תמונות אז אולי אני יוסיף אח"כ -המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אין -המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אין

m i c 14

New member
:)

- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): קסם על ים כנרת- המכשפות מארחות את דנה ברגר - אלבום השבוע: עומד על נייר, שסופסוף יצא לי לקנות:) - ספר השבוע: לא קראתי השבוע - מאכל השבוע: אכלתי את הסופגנייה הראשונה שלי לשנה הזו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- - אמוטיקון השבוע:
סתם כי לא היה לי מה לשים כאן. - משהו שעשה לכם את השבוע: התקבלתי למשהו שממש רציתי. :) - משהו שהרס את השבוע: טפוטפו שומדבר - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שלו. |: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): המכשפות. מדהימות אותי כל פעם מחדש - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): -- אגב, אני חדשה כאן. ^^

למרות שכבר כמעט נגמר השבוע...לונורא../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אביתר- כה ציפיתי ליום והגיע. טחנתי אותו כל השבוע !!! שיר השבוע (כללי)- a rush of blood to the head (אין על כריס..
) אלבום השבוע- התכוונות (יוני רכטר). נוסטלגי מאוד...אבל בכל זאת עשה לי ת'שבוע. ספר השבוע- אלנקם (עזרא יכין).. תמיד היתה לי חולשה לחברי הלח"י
מאכל השבוע- שוגי עם חלב. משפט השבוע- 'אל תשפוט אדם עד שתפסע שני ירחים במוקסינים שלו'. (ושוב אני מכריזה שאני אתן נשיקה צרפתית למי שיזהה מאיזה ספר הציטוט הזה...
) אמוטיקון השבוע- --- משהו שעשה לכם את השבוע- המסע.... משהו שהרס את השבוע- שהמסע נגמר!! משהו שאתם מחכים לו השבוע- שבת קודש. תמונה- --- המלצה על אמן- קולדפליי.. צריך להמליץ עליהם בכלל??...
המלצה על משו- לרקוד סלסה !!!!! גם כיף, גם משחרר, וגם סקסי

אם כבר a rush אז

In My Place כ"כ השיר של השבוע מבחינת האלבום הזה. אחת הפתיחות של התופים, כ"כ פשוט וכ"כ הרבה עוצמה.

למעלה