מומלצי 28/6 כמה זמן מראש אתם מעדיפים לדעת על מסיבה?
ד דנטל New member 28/6/04 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא שמתי לב לניסוח
ד דור לוי New member 28/6/04 #3 ../images/Emo63.gifמגילת העצמאות, הרצל ונעמי שמר אתמול הלוויה של נעמי שמר, והיום מאזכרים 100 שנה למותו של הרצל. נראה לי שזה זמן טוב לקרוא שוב את מגילת העצמאות. יש שם כמה דברים שכנראה פספסנו...
../images/Emo63.gifמגילת העצמאות, הרצל ונעמי שמר אתמול הלוויה של נעמי שמר, והיום מאזכרים 100 שנה למותו של הרצל. נראה לי שזה זמן טוב לקרוא שוב את מגילת העצמאות. יש שם כמה דברים שכנראה פספסנו...
ה ה מוזה New member 28/6/04 #5 מי ברא את הטבע? (אתאיזם ודת) שרשור מעניין משולב הומור ומעלה שאלות , יש לכם תשובות ? איך אתם מאמינים שהשמש שכל יום זורחת במזרח ושוקעת במערב נוצרה לבד?! מקהילת אתאיזם ודת
מי ברא את הטבע? (אתאיזם ודת) שרשור מעניין משולב הומור ומעלה שאלות , יש לכם תשובות ? איך אתם מאמינים שהשמש שכל יום זורחת במזרח ושוקעת במערב נוצרה לבד?! מקהילת אתאיזם ודת
ה ה מוזה New member 28/6/04 #7 מקובלים\לא מקובלים?! מה זה בשבילכם מקובלים? מה זה לא מקובלים? יש כאלה שיש להם הרבה חברים יש כאלה שיש להם פחות חברים- מה זה אומר? זה אומר שמי שאין לו מעל 4 חברים הוא "לא מקובל"?
מקובלים\לא מקובלים?! מה זה בשבילכם מקובלים? מה זה לא מקובלים? יש כאלה שיש להם הרבה חברים יש כאלה שיש להם פחות חברים- מה זה אומר? זה אומר שמי שאין לו מעל 4 חברים הוא "לא מקובל"?
D d@r121 New member 28/6/04 #9 וואו איזה פיק תודו שאתם רוצים לראות את צביקה פיק על הבוקר, רק לפני צחצוח השיניים.
ה ה מוזה New member 28/6/04 #10 אומרים שזה המצב במשק "אני מרגישה כמו איזה בן אדם חסר תועלת וחסר כישורים שעבודתו לא שווה אפילו משכורת מינימום. זאת הרגשה מתסכלת ולכל ראיון עבודה אני מגיעה עם פחות ופחות מוטיבציה. זה כמו כדור שלג" מקהילת מחפשי עבודה
אומרים שזה המצב במשק "אני מרגישה כמו איזה בן אדם חסר תועלת וחסר כישורים שעבודתו לא שווה אפילו משכורת מינימום. זאת הרגשה מתסכלת ולכל ראיון עבודה אני מגיעה עם פחות ופחות מוטיבציה. זה כמו כדור שלג" מקהילת מחפשי עבודה