מומלצי 26/5

תרמו דם! ../images/Emo101.gif

דם חם, דם חם, זה מה שכולם אומרים שיש לי!
ברשומה המלונקקת להלן, אתם צפויים לקרוא כיצד תרומת דם פשוטה וטבעית הפכה בתוך דקות ספורות לסבב של הומור פנימי משובח של מתנדבים משועממים ונגמרה אחרי כשעה במעצר משטרתי. אבל לרשומה יש גם מוסר השכל חשוב: המדינה זקוקה לדם שלכם! תרמו דם! http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=375100 "מילאתי את הטפסים השונים של תרומת הדם ואישרתי ש... אין לי מחלות, לא הייתי באירלנד בין השנים 1987 ו- 1989, לא זיינתי פרוֹת, לא נגעתי בהומואים, לא נגעתי בפרוֹת לסביות בבלגיה, אין לי איידס, אני מרגיש סבבה, אני לא אתיופי ולא שכבתי עם זונה צרפתית עם-חזה-ענק-ושמלה-אדומה בשם פורצדס. עכשיו אני מוכן לתרום דם."

ר ו ני

New member
זוג יונים ../images/Emo23.gif

והיום היא חזרה. מהבוקר היא דוגרת ובן זוגה לא מפסיק להביא עוד ועוד זרדים כדי שהיא תבנה את הקן. מדברים הרבה על זוגיות של יונים, אבל נראה לי שאפילו במושגים של יונים הבחור פשוט משקיען. הוא לא נח דקה בשעות האחרונות, נוחת, זורק את הזרד התורן, ועף לדרכו. והיא - מסדרת ומארגנת ובונה להם את בית החלומות.

C r a z y G

New member
../images/Emo41.gifדעת יחיד והמאמר השבועי חוזרים../images/Emo70.gif

המאמר השבועי: פיטורי המורים-עניין של חיים ומוות דעת יחיד

Fairywitch

New member
הצילו את טוראי בייב../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

בצה"ל מפוצצים בע"ח בעודם בחיים! בפורום זכויות בע"ח מנסים להילחם בתופעה: הצילו

giladon2

New member
פשוט מזעזע

קשה להאמין שדברים כאלה קורים בשם הרפואה, אבל מצד שני ניסויים שונים ומשונים בבע"ח מתבצעים כל יום, אומנם בין קירות המעבדות למחקר אבל נשאלת השאלה איפה עובר הגבול בין ניסויים "הכרחיים" להצלת חיים של אנשים חולים לבין ניסויים למען "העשרת" הרפואה ושיפור יכולות הרופאים שבסופו של דבר גם יצילו חיים בעתיד. מעגל קסמים בלתי נגמר . . .

למעלה