מומלצי 26/4

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gifדת,אמונה.. וזוגיות

לרעייתי היקרה לי מאד "עבר קצת זמן מאז החתונה, וזה לא היה זה, לא היה לי יותר חשק ללמוד, מאד רציתי לצאת לעבוד אך את לא רצית לשמוע בכלל מזה. רצית - ובצדק, בן זוג שישב ויקדיש את כל עיתותיו ללימוד התורה. אך איך אוכל להקדיש את כל כולי לתורה שהפסקתי להאמין בה ?.." ואז... או שנמשיך לחיות ככה זוג חצוי באמונותיו, האבא אתאיסט מושלם ואמא אדוקה בדתה... או שנתגרש ואז ילדינו היקרים יהיו הכי אומללים שרק יכול להיות..." מכתב שחושף אמת פנימית שלא נאמרה מעולם

מה קורה בתחנות השידור של הקניונים?

כל מה שרציתם לדעת על תחנות השידור של הקניונים - ולא העזתם לשאול. ברשומה הבאה מצויינות חוויות מערב אחד של חופש בעבודתו של קריין פרסומות בקניון כלשהו במרכז הארץ. מה עושה הקריין בזמנו הפנוי? (רמז: קורא עיתוני גברים); איך מודיעים על ילד אתיופי שהלך לאיבוד ומסרב למסור את שמו? וטיפ קטן להורים שיוצאים עם ילדיהם לקניון, בכדי למנוע מצבים של הליכה לאיבוד. "...כשקיבלתי את המפתחות הכתומים למשרדי תחנת השידור, כולי מלא חיים, רענן ומחכה בקוצר רוח לעבודת הפרך הקבועה שלי (תכננתי לסיים שלושה גיליונות של "בלייזר" ולהתקשר לשישה אנשים על חשבון העבודה), לא תיארתי לעצמי כיצד אני אצא שבר-כלי שש שעות לאחר מכן." ערב בחייו של קריין פרסומות בקניון.

A N I g M A

New member
שיר חדש לעידן רייכל, חדשות והופעות

הכל בפורום ערוץ 24. אתם מוזמנים לשמוע למה כל האמנים המצליחים מגיעים פתאום לישראל, מי שרה את החדש של הפרוייקט של עידן רייכל ולראות מי בא להתארח.

התיאשתי אין לי חיים!!!

התיאשתי אין לי חיים!!! לויאלית 2 מי 20:18 | 26/04/05 ביטוח לאומי דחה את תביעתי לאבטחת הכנסה ואין לי מימה לחיות... אני אימא חד הורית שחיה על מזונות 1988 ש"ח לחודש , נכה - חרשת ללא אובדן כושר עבודה וללא קיצבת נכות כי ביטוח לאומי דחה את תביעתי לנכות...בינואר פוטרתי מהעבודה לאחר שהסתיימה ההכשרה המקצועית שעברתי בגלל נכותי , מקום העבודה הלין את שכרי ורק בסוף חודש שעבר לאחר בקשות ותחינות זרקו לי צ'ק של 2000 ש"ח שכר לחודשים ועוד נדרשתי להביא ניכוי מס במקור... מיד לאחר שפותרתי נשלחה לי מביטוח לאומי דרישה לשלם סכום של 137 ש"ח כל חודש כי אני לא נשואה ולא עובדת , למרות שאני חותמת בלישכת עבודה ולמרות שהבאתי את כל המסמכים שנדרשו מימני כולל הסכמי גרושין , תדפיס בנק עם יתרות , ועוד ערמה שלמה של מסמכים ... אני חושבת שהם פשוט לא נורמלים שם!!!! היום קיבלתי פתאום מכתב מביטוח לאומי שדורש מימני לדווח על קופות גמל , וחסכונות שאין לי בכלל...להג לרש!!!! כמו כן משום מה הובהר לי שאני רשומה כעצמאית!!!! למרות שמעולם לא הייתי עצמאית!!!! אלוהים ישמור לא מבינה בכלל אך מאיפה הם המציאו את זה!!! ונדרש מימני לתת הצהרת הון? אני לא מבינה מה רוצים מחיי!!!! הייתי נשואה עקרת בית עם נכות ככבדת שמיעה לא הצלחתי למצוא מקום עבודה נורמלית מעולם , התגרשתי ,עברתי הכשרה מקצועית במרכז שיקום , עבדתי במסגרת ההכשרה !!!!ואני לא מוצאת מקום עבודה להתפרנס בכבוד... אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!!!! אני אבודה אין לי מה לתת לילד לאכול!!!!! מה הם רוצים שאני אתאבד? כל גוף שאני פונה לסיוע רווחה ,(ד"א קיבלתי סיוע נפשי זה כן נתנו לי כדורים שאסתום את הפה מלבד זה שום כלום !!!! ) לישכת עבודה שלחו אותי לביטוח לאומי בטענה שאין אפשרות להעסיק אותי בגלל הנכות , בביטוח לאומי שלחו אותי חזרה ללישכת עבודה בטענה שלא מגיעה לי קיצבה בקיצור כל אחד זורק אותי מאחד לשני... אני עייפה נפשית נמאס לי!!!! אין טעם לחיי!!!! האושר העילאי בחיים הוא הביטחון שאוהבים אותך בזכות עצמך או ליתר דיוק , למרות עצמך (ויקטור הוגו) פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286

למעלה