מומלצי 23/2

deena

New member
רק אני לא אראה את בני מניח תפילין

"היום הכותל מקבל משמעות אחרת עבורי, כבר אין לי ציפיות, כבר אין לי תקוות בפתקים, מבחינתי "הכותל אזוב ועצבת" בזה הרגע הבן שלי בדרכו לכותל המערבי, עם אביו, משפחתו של אביו,עד אתמול ידעתי שרק אלה שיהיו שם איתו, אתמול בערב התחוור לי שהמוזמנים הם הם הרבה יותר ממה שחשבתי, מסתבר שחברים משותפים ואוטובוס מלא מאנשי המושב, הוזמנו ליום המיוחד הזה של הבן שלי. היחידה שלא תראה את הבן שלה מניח תפילין זאת האמא, אני"

אליפות העולם בגולף

בפורום גולף החדש נערכים בצורה מתוגברת ומנסים לשבות עוד ועוד אנשים תמימים בקסמי הגולף . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1489&msgid=72396324

הילארי דאף בישראל?

מעריצי הילארי דאף שוברים שתיקה,מגייסים כוחות ומקימים עצומה להבאת הילארי אל ארץ הקודש. עכשיו,הם צריכים את העזרה שלכם. קישור לנושא

s h o o s h a

New member
אלימות נגד קשישים

אם עד היום ידענו שיש בישראל כ-150 אלף קשישים מתחת לקו העוני, עכשיו מסתבר שהרבה יותר נקרעים ממכות. אבל מה איכפת לשלוש המפלגות? רינו צרור השבוע התכנסו בביטוח הלאומי ודיווחו על אלימות חסרת תקדים שמופעלת על קשישים. על קשישים, זו אינה שגיאה, אלימות מכל סוג. אלימות פיסית, חבטות אשכרה עד למעשה רצח, ואלימות מילולית, איומים, הפחדות, סחיטות באיומים וכיוצא באלו. קשיש הוא מי שהגיע לגיל שישים וחמש, ומכאן ואילך. בישראל כ-680 אלף קשישים וקשישות. יגאל בן שלום, מנכ"ל ביטוח לאומי, נקב במספר הסובלים מאלימות פיסית. כ-26 אחוז. כלומר, כ-176 אלף קשישים וקשישות סובלים אצלנו מהתעללות. 176 אלף. זה פחות או יותר היקף האוכלוסיה בעיר בינונית. עיר של קשישים וכולם קורבנות. ומה אנחנו עושים כדי להפסיק את התופעה הנוראית הזו???

אפרת12

New member
דיון בנושא תפיסת החד מיניות

בפורום נשים לאחר לידה. אני מאוד נהנית לקרוא אותו.

למעלה