מומלצי 23.05.05

Puzzluna

New member
אוהבים פנטזיה?

Josephine Wall ג'וזפין ול ידועה בשל הציורים המיסטיים והפנטזיה המפורסמים שלה. היא גם פסלת מוערכת והרבה מעבודותיה מוצגות על כרטיסי ברכה, ניירות מכתבים, פאזלים, עיתונים, ספלים, כריכות ספרים, ערכות ריקמה, פוסטרים וגם הדפסים מיוחדים. העבודות שלה מוצגות בגלריות בצפון אנגליה וגם מתחילות לצבור פופולאריות רבה גם באמריקה.

deena

New member
גרושתו חזרה בתשובה

'קשה לי לראות את הילדים פונים חזק לכוון הדת ,וביחוד הילד הקטן שקל להשפיע עליו. כל הנסיונות שלי לדבר עם הגרושה שתניח לילדים הסתיימו בטריקת טלפון.' איך מתמודדים?

בפורום פארקים ורכבות הרים

פורסם ממש בקטן על הרכבת הגבוהה והמהירה בעולם שנפתחה שלשום, אבל עכשיו פתחנו בפורום שרשור מיוחד, ונשמח אם תפרסמו יותר, כי באמת מדובר במאורע חד פעמי!

סינגל חדש לפורטיסחרוף!

הצמד האהוב ברי סחרוף ורמי פורטיס שהביא לכם להיטי ענק כמו: ניצוצות, אין קץ לילדות, אמריקה, חתול מפלצת, נעליים ועוד, מתאחד לרגל צאת אלבום חדש. כן כן! יש לנו חדשות מהירח בשבילכם! פורטיסחרוף הוציאו סינגל חדש!

ממליץ על 3 רשומות-שירונים!

שלושה דברים חדשים בבלוג שלי-יותר קצר מקצר הרע והטוב- קצר מאוד: אהבה- קצר מאוד מאוד מאוד: לישון ולא לקום- קצר: זהו. אשמח לקבל הערות הצעות וכד' הקישורים נמצאים ממש פה:

norit1

New member
עזרה מכל הנוכחים../images/Emo92.gif

שלום לכולם, אני סטודנטית לתקשורת ועושה עבודת מחקר על צ'טים. בבקשה ממכם, תענו על השאלון המצורף ושלחו לי ל: [email protected] תודה רבה, זה מאוד חשוב

סיפור אמיתי ...

• סיפור אמיתי - הכשרה מקצועית... לויאלית 2 מי 18:19 | 23/05/05 כשעברתי הכשרה מקצועית במקצועי כגרפקיאית , במרכז שיקום בית לוינשטיין רעננה הוזמנו כל התלמידים יום אחד להרצאה מחייבת הנושא : הרצאה של מעסיקים שעובדים עם מרכזי השיקום ... נכנסנו והתישבנו כמובן שכולנו נכים שונים , ועל הבמה עמד שולחן הכבוד ארוך עם מפה לבנה ו12 ויותר כסאות לכל מעסיק שהוזמן. רוב הכסאות נשארו מיותמים על הבמה עלו בסופו של דבר חמישה מעסיקים ממגזרים שונים בינהם מנהל כ"א של חברה גדולה לאלקטרוניקה כל מעסיק בתורו נאם שעה: " על ההשגים והכבוד הגדול שנפל בחלקו להעסיק במסגרת ההכשרה המקצועית אוכלוסיה נכה וחלשה ועד כמה הופתע לגלות שהעובדים הם מהטובים בארץ ובלה בלה בלה....." אחרי בנואם השלישי התרוממתי וביקשתי לשאול שאלה , במקרה היה זה אותו מנהל כ"א והוא הסכים לשמוע שאלתי. שאלתי אותו שאלה פשוטה ... כמה תלמידים מבין אלה שעברו הכשרה בחברה במסגרת המרכז שיקום נשארו לעבוד אצלו לאחר סיום ההכשרה. "אף אחד " - ענה לי בלי למצמץ!!!! למה? " כי אין לי תקנים " . " סליחה? ולהעסיק תלמיד חינם על חשבון ביטוח לאומי במשרה מלאה בלי לשלם שכר לזה יש לך תקן? " אז מה בעצם הנקודה... העברתי את השאלה למעסיקים האחרים שעד אותו רגע הרגישו ממש "יפי נפש " היה שקט מסביב פתאום הכתה בנו התודעה הראלית !!!... אף אחד מהם למעשה לא המשיך להעסיק נכה או מוגבל לאחר סיום ההכשרה !!!!! המסקנה: מאה ועדות לרון לא יצליחו לשנות את העובדה הבסיסית שמעסיקים לא אוהבים להעסיק נכים ומוגבלים הם לא עשו זאת בעבר בטח שלא בעתיד!!!! הם רוצים כוח עבודה יעיל מהיר וזול ובכמה שפחות השקעה כספית. יש להם סדר עדיפות והכסף ותזרים המזומנים הוא שקובע ... הם יעילים ויבחרו אנשים שיעשו הרבה בכמה שפחות!!!! האושר העילאי בחיים הוא הביטחון שאוהבים אותך בזכות עצמך או ליתר דיוק , למרות עצמך (ויקטור הוגו) פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286 תפוז

למעלה