מומלצי 19/5

sh53

New member
בחורה עם סיפור ארוך מחפשת חברים

גם אני חדשה פה. ולמה אני פה? כי נראה לי שזה אחלה מקום למצוא בו חברים חדשים. הסיפור שלי הוא די ארוך אבל בקצרה אוכל לומר שהגעתי למסקנה שעלי להרחיב את מעגל החברים שלי כדי להיחלץ מתחושת בדידות שאופפת אותי לאחרונה....אז....מי רוצה להיות חבר שלי? פה

sh53

New member
מאוהב בשכנה נואשות

יש לי ידידה/מכירה שהיא הייתה שכנה שלי בעבר(עד כיתה ו')ועוד אז הייתה לי מין חיבה אליה והמשפחות שלנו היו ועדיין בקשר מצויין וגרתי קומה מעליה ותמיד הייתי מתכנן את היציאה ככה שנלך יחד לביצפר ושטויות כאלה בכל מקרה לאחרונה אני רואה אותה הרבה ואני מרגיש שאהבה ממש חוזרת אליי אנחנו מדברים בפנאן והיא יודעת על המשפחה שלי הרבה ואני יודע על שלה הרבה ואני מדבר עם ההורים שלה מדי פעם ואני מרגיש שהיא נהנית לדבר איתי ולהיות איתי ונמסר לי לא מזמן מחברה שלה שהיא מתה עליי... בכל מקרה הבעיה היא שאני מרגיש שאני יותר כמו בן דוד שכזה בן משפחה ושלא מתאים שנהייה חברים אבל אני נורא רוצה פה

sh53

New member
איך מתחילים בסופר בין המדפים?

אני מאמין שהנושא נטחן אבל, היום הייתי בקניות עם אמא שלי, וראיתי שם מישהי שנראת ממש טוב, והסתכלתי עליה הרבה, וגם היא עליי, היה נראה שבאמת מצאתי חן בעינייה והיא מצאה חן בעיניי אבל לא ידעתי מה לעשות... איך אפשר להתחיל לדבר עם מישהי שבחיים לא הכרתי סתם ככה פתאום? ואני לא מדבר על מישהי שראיתי ברחוב או משהו, אלא בסופרמרקט וראיתי אותה שם כל הזמן מסתובבת.. איך אפשר לגשת למישהי במצב כזה ולהתחיל לדבר איתה? פה

Princess223

New member
שלום לכולם!

מותר לפרסם פה פורום שלי ? אם כן אז אני אשמח שתיכנסו ותגיבו ואני אעדכן בדברים יותר מענינים...

Hallucinate

New member
../images/Emo182.gif צליאק ../images/Emo40.gif

ולא, לא חייבים שיהיה לכם צליאק כדי לספר עליו לאנשים אחרים. צריך רק אכפתיות.. כאן.

ביבי, אני עדין מתחת לקו העוני ...

סיכום סופי לוועדת לרון ותוצאותיה : מאת: z 2 sו 19/05/05 | 00:45 אחרי שאספתי מספיק נתונים , השתתפתי אקטיבית בדיון בעינין , ודברתי אישית עם ראשי המטה בגני התערוכה , הגעתי לסיכום סופי ( ונידמה לי גם הוגן ) מבחינתי לד'וח לרון , והשלכותיו , ותוצאותיו . הדברים מתייחסים רק לפרק ההשתכרות , שהוא בעיני החשוב , העיקרי , והמשפיע מכולם . אני רואה בסיכום סיום תקופה של מעקב ומעורבות אישית שלי בעינין , ובנושא הנכים בכלל . אישית , אשקול את צעדי להמשך, גם פרטית , וגם אולי ציבורית . בבקשה - התבטאותו העקרונית הנחרצת, והעקבית של יואב קריים שאומרת בפרוש , וללא היסוס שנכה שלא עובד הוא פראזיט , עצלן , לא מגיעה לו קצבה , ו"צריך לחנך אותו לעבודה" , מסמלת במשפט אחד את כל הד'וח , הכשלון , והנזק ! שלו נעליכם מעל רגליכם יואב , וראשי מטה המאבק מול הנכה ! הגעתם לרמת בזיון והתבטלות כזאת בפני האוצר , שאתם מרשים לעצמכם לבגוד בכל עינין הנכים , ולהתייחס לאותו נכה שמוציא את נישמתו , מסכן את בריאותו , נילחם בתעצומות נפש לצאת לעבודה , ולסיים את אותו יום , וחודש בשלום , כדי להביא עוד כמה שקלים למיחייתו העלובה, בזלזול , ביטול , ושחצנות מנוכרת . איך אתם מעזים לדחוף לנו כמה שקלים מחורבנים , ובתמורה להגדיר את אותו נכה שבלית ברירה , ולמרות כל רצונו העז , לא מסוגל לעבוד, כמשתמט פוטנציאלי , וחשוד ברמיה ! שמתם עליו שוטרים בדמות "וועדת שיקום" , כשבתהליך מבזה ומייגע , יחליט שם איזה פקיד לשבט - לחיי עוני וחוסר כל ללא קצבה , או לחסד – חיים עם קצבה עלובה ומשפילה של 1800 ש'ח ( או 1200 ... לפי מה שיתחשק...) . במקום להעריך , לכבד , ובאמת לתמרץ את אותו נכה שמצליח בכוחות עליונים לצאת ולהתפרנס איכשהו בשכר נמוך , הוועדה גוזלת ממנו את הלחם והחמאה שהרוויח בזיעת אפיו, כדי ל"קצץ בקצבאות , ולהקל את הנטל שלנו מקופה הציבורית"....כאילו שאם לא היה עובד היו משלמים פחות קצבה...ואולי כן...מעכשיו באמת ישלמו פחות אולי , אם לא נעבוד...תלוי במל'ל...באמת התקדמות , ותמרוץ ! אבל מבחינת האוצר ! אני שומע את ביבי נתניהו מדבר מפיכם ! אנו בחרנו בכם כדי שתייצגו אותנו בכבוד , ולא כדי "שתחנכו" אותנו ! בושה וחרפה ! כל התפיסה של הוועדה היא של האוצר ! וגם פה כמו בציבור הכללי ,הוא פוגע בקבוצה החלשה ביותר של החלשים והמובטלים לעומת בעלי ההכנסה הגבוהה מבין הנכים . הוא פוגע במובטלים רגילים , ומאלץ אנשים לחיות משכר מינימום שאי אפשר להתקיים ממנו , ועשה ומתייחס אותו דבר לנכים , כשכל מטרתו באמצעות הוועדה היא לקצץ בקצבאות . כתוב שם ! שחור על גבי לבן! ולאותו נכה שבדם יזע ודמעות מצא עבודה בשכר מינימום , כדי להתקיים עדין מתחת לקו העוני , אבל אולי כמו בן אדם , דאגתם לגזול 40% מהקצבה הבסיסית שמאפשרת לו לנשום ! אלה שהתלמידים עלו על מורם ! אתם אלו שיזמו את האיום הזוועתי הזה , בראשות קלגסים שהצבתם עלינו , למען לא יתחמק אף נכה מעבודה בריאה , ופוריה . לא יאומן , אבל אתם עצמכם ובשרכם ! וכל זאת בהחלטת וועדת חכמים אובייקטיביים , וטובי לב מהמל'ל !... אכן תחסכו פה די הרבה קצבאות...אם הוועדה תהיה יעילה מספיק לטעמכם !...ו"תחנכו" אותנו...תראו לנו מזה להתבטל !... לקח לכם שלוש שנים סודיות ( ועכשיו ברור מאוד גם למה הממשלה התעקשה על סודיות...לחבר מסמך זדוני שכזה צריך תקופת בישול ללא הפרעה...) , לחבר את הקרקס הזה , שכל בר דעת שעובר עליו יכול לראות כמעט בכל סעיף בו סתירות פנימיות ( החלטתם לבטל את השכר הקובע , ודרגת אי הכושר ולעבור לסולם שכר עם דיסריגארד של 1200 ש'ח , וזה אומר שהורדתם את הקצבה הבסיסית למשתכר 0 ל 1200 ש'ח מ 1800 ! אבל החלטתם במקביל שלא לשנות גובה הקצבה הבסיסית 1800 ש'ח...וזאת סתירה פנימית , ואל תגיד לי שאני לא מבין יואב , אתה לא מבין ! ! ! ) , שמאפשרות לאוצר לתמרן על הראש שלנו כאוות נפשו וגחמותיו ( ראה הסיכום בקורת שלי על הד'וח ) . שום דבר שהתפשרתם עליו שם , הגיוני , וסביר למען הנכים ! כלום ! אף אחד לא יכול להתקיים בתנאי הכנסה כאלו ! אף אחד בעולם ( אולי בעולם השלישי כן...) לא יכול לחיות מהגרושים האלו שזרקתם לנו , ועוד בשם השיקום והקוממות , ולתפארת מדינת ישראל...הייתם צריכים לעוף משם אחרי חודשיים ! כיפפו לכם את הידיים עוד בחודשים הראשונים , ואת השאר עברתם בזחילה רופסת כדי להוציא עכשיו ד'וח שישמש בעתיד דיכוי , וכיבוי כל תיקווה לעתיד מכובד , ונורמלי . דנתם את רב הנכים החלשים יותר דווקא לשנים של חיי עוני , רפיון , והשפלה ! מילא זה , אבל הנזק העיקרי הוא שאתם פועלים כעת נגדינו כחרב פיפיות , מפני שנתתם לגיטימציה למהלכי האוצר הזדוניים , והמרושעים נגדינו , והשארתם אותנו חסרי הנשק היחידי שעוד היה לנו – מחאה ציבורית . נהגתם בי בהגינות , וכך אמשיך ואנהג בכם . לא אכנס להאשמות אישיות , אבל כגוף המייצג אותנו נכשלתם כישלון חרוץ , ואת הנזק שעשיתם לא ברור לי כעת איך מישהו יוכל לתקן עוד שנים ! בדו'ח הזה מצויים מאוויי נפש והמון כוונות טובות , ומילים גדולות שלכם , אבל מעשית - רוע , רשעות , השפלה , הרעת תנאים וחידלון לשנים ! קחו נא את כוונותיכם , ומאווייכם אתכם , ולכו אתם הביתה . זה כרגע המיטב שתוכלו לעשות למעננו . אני לא אהיה מעתה חבר במטה לא בחרתי בכם כדי ש"תחנכו" אותי לעבודה בעזרת פקידי המל'ל...תודה רבה ! לא אבחר בכם , וכולי תקווה שרבים וטובים יצביעו כמוני ברגליים , ויסיימו כבר את הפיאסקו הזה , כדי לצאת אולי לדרך חדשה ! מגיע לנו ! פורום זכויות ומוגבלות(נכים)תפוז 286

ר ו ני

New member
פרצו לי את הבית

התכוונתי לכתוב איזה כלומניק אני. ואיך אני מנסה ללכת בין הטיפות ונרטב מכל הכיוונים. ואיך כל הפוזה של "זה שיודע הכל" מכסה אולי על ביטחון הרבה יותר קטן. ואיך אני מתעלם וקורקטי עם לילך (באופן שקוף כמו ילד קטן) רק כי היא שרטה מעט את ציפוי ההגנה שטרחתי כל כך לעטות על עצמי... אבל אז אימא שלי התקשרה לספר שפרצו לנו את הבית...

ה מוזה

New member
../images/Emo57.gif מה האמונה התפלה שלכם?

אמונות תפלות יש את אלו שרואים דבורה
ומייד מגרשים אותה במשפט אחד " מלח מים מלח מים " ואיך אפשר בלי ה
" חמסה חמסה " ואם נשברת מראה 7 שנים מזל רע
בואו להוסיף את האמונה התפלה שלכם
בשרשור האמונות התפלות של פורום תרופות סבתא

למעלה