מומלצי 18/4

ה מוזה

New member
כנגד כל הסיכויים ../images/Emo23.gif

שלום לך, ש. אני כותבת לך למרות שהסיכוי שתקרא את זה הוא אפס כמעט. אבל אם בכל זאת תגיע לכאן במקרה, ותקרא במקרה, אולי בכל זאת יהיה כדאי לתת לזה הזדמנות... ואולי לא. אז היום באמת פתחתי את השיחה בשאלה בן כמה אתה, ואמרת "28". שיט. איש יקר, אני עברתי את אמצע שנות ה-30 שלי. רק כעת אני מבינה עד כמה זה בעייתי. עד כמה בזבזתי את החיים. אבל זה לא קשור אליך. אני מתביישת לומר לך שאני מבוגרת, מתביישת לומר לך שאם נעמוד זה לצד זו אנחנו ניראה כמו קריקטורה. מתביישת לומר לך שהלב שלי סגור כל כך, שאין בי חמימות אנושית כמעט. הכל מאחורי סורג ובריח. נפגעתי יותר מדי. אז ניתקתי את השיחה..." מכתב שלא נשלח *מומלץ באישור הכותבת*

a e q u i t a s

New member
תיאורית הקשר בנוגע לנחיתה על הירח

תיאורית הקשר בנוגע לנחיתה על הירח, דיונים, הוכחות ועובדות בפורום פוליטיקה עולמית.. קישור

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifאלבום חדש.

אלבום המחול של מיס פוינט, תמונות מדהימות!

sh53

New member
ביקורת בונה - יש חיה כזאת?

פה מהי ביקורת חברתית היא ניסיון עז להשוות בין כולם, או ניסיון עז להבין. לעיתים חברי מעבירים עלי ביקורת כך שהם תמיד צודקים כמה אני לא בסדר למרות שאני נורא בסדר ,ומשתדלת עם כולם להיות ישרה. והביקורת האילו נובעת מצורך להוכיח את עליונתם מעליי היה לי ידיד שקרא לי טיפשה כול הזמן כי הוא לא היה ממש יפה ובפועל מעשה הוא ממש הרגיש נחות לכן הוא היה צריך להגדיל את עצמו מעליי. מה שאין לי בו צורך כי אני יודעת את מגבולותי לטוב ולרע. האם אנשים אילו נקראים חברים הרי כול בסיס החברות סובב תחת מעגל אחד שנקרא נחיתות . אני מאוד משתדלת לבחון את מה שהם אומרים עליי ולנסות להשתפר כי לפעמים בתת מודע אנחנו פוגעים ואני מאוד משתדלת ועובדת על זה. אני כבר ראיתי כמה תוצאות מהנסיון שלי להשתפר . וזה מוביל אותי למחשבה האם זו חברות תקיפה אחד את השני ונראה לי שלא. אני חושבת שאני בסדר גמור השתדלות שלי באה מרצון טוב לא לפגוע באף אחד, וכך גם בביקורות שלי. אני מצאתי המון פגמים בעצמי ,וכן כמו שכבר אמרתי עשיתי שנוי חלקם עדיין קשה לי וחלקם פחות ותליו בטביעות שלהם בחיים שלי. אפילו מצאתי לזה שיר של פינק שנקרא try too hard "you follow every line you wear your perfect patch and style but youwre like a satellite and youre driftin through the sky you cant make up your mind about this or that or anything at all so you go with the flow had hope to god that no one knows it evertthing you are everthing you say everthing you do is not for you everything you feel everything you know you found it on your favorite tv show and its people like you that make me sick im surrounded by you everywhere i look" אני מרגישה ש90 אחוז מהערות ממש לא מוצדקת ידיד שלי האשים אותי בשמחת יתר שהיום ממש קשה לראות אנשים שגאים ובטוחים בעצמם וקמים עם חיוך גם לי לקח זמן . וכן אנשים די מנסים להפוך אותי למרירה כמו שהם וקשה לי עם זה צריך להיות קצת אמונה ואני גם חשדנית שצריך.

למעלה