מומלצי 13/11

גת וייס

New member
פרובוקציות בפרסום

דרך לגיטימית למשוך תשומת לב או צורת פרסום המבזה את הענף? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=596&msgid=42278349
 

Towelie

New member
../images/Emo24.gif חזרתי לעדכן.. ../images/Emo24.gif

התגעגתי אז באתי...... חזרתי לעדכן את הבלוג שלי בכל מה שקורה לי בחיים המשעממים ועכשיו גם הצבאיים...... אתם מוזמנים לקרוא את סיפורי הצבאי (שעדיין לא הסתיים..) מהרגע שהתגייסתי ועד עכשיו...... "פרק 18: היציאה מהגדוד החזרה הביתה.."
 

bonbonyetta

New member
זכויות בעלי חיים גליון 176 ../images/Emo140.gif

זכויות בעלי חיים גליון 176 נשתל בפורום זכויות בע"ח תפוז ע"י מנהלת הפורום האהובה שלנו נטע
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=360&msgid=42303968 אני ממליצה על הודעה זו בממולצים, כיון שזהו גליון איכותי על רמה ממרכז של מידע חיוני לכל מי שאוהב. ומי שאינו אוהב או רחמים בלבו על בעלי חיים, הכיצד יהיו רחמים ואהבה בלבו לחבריו בני האדם? שבוע טוב לכולם
 

ה מוזה

New member
יום לפני חתונתה היא כותבת מכתב

להוריי היקרים... "..אומרים שאהבה בין הורים לילדים היא האהבה הכי מיוחדת היא אהבה ללא תנאים. אהבה ללא תנאים מבחינתי אומרת תלקבלו אותי ותכבדו את ההחלטות שלי והכי חשוב תשמחו בשמחתי.. אני הולכת להקים משפחה ,להתחתן , ואתם לא רוצים לקחת חלק מזה, כי הוא לא מספיק טוב בשבילי, לדעתכם. לא מספיק טוב אה..? אבל הוא עושה אותי מאושרת וכרגע מי שמחבל באושר שלי זה אתם !!......." המשך המכתב בפורום מכתב שלא נשלח מה הייתם עושים לו אתם במקומה? שולחים להורים את המכתב? בוחרים במשפחה או באהבה ?
 

deena

New member
עד מתי אדם יכול "להשתולל"...

האם לאישה (או אמא) מותר להנות? מותר לה להשתולל? להתפרק? לרקוד עד אור הבוקר? דילמה רצינית בגרושים גרושות.
 
בפורום ג'ניפר לופז-

עוברת תקופה טובה על ג'ניפר לופז- הקלטת האלבום החדש הסתיימה במסיבה חגיגית, והשמועות על מעומדותה הקרובה לאוסקר מתרבות... בואו לצפות להשמעת הבכורה של הסינגל החדש ולשמוח ביחד עם חברי הפורום!
 
למעלה