התגעגתי אז באתי...... חזרתי לעדכן את הבלוג שלי בכל מה שקורה לי בחיים המשעממים ועכשיו גם הצבאיים...... אתם מוזמנים לקרוא את סיפורי הצבאי (שעדיין לא הסתיים..) מהרגע שהתגייסתי ועד עכשיו...... "פרק 18: היציאה מהגדוד החזרה הביתה.."
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=360&msgid=42303968 אני ממליצה על הודעה זו בממולצים, כיון שזהו גליון איכותי על רמה ממרכז של מידע חיוני לכל מי שאוהב. ומי שאינו אוהב או רחמים בלבו על בעלי חיים, הכיצד יהיו רחמים ואהבה בלבו לחבריו בני האדם? שבוע טוב לכולם
להוריי היקרים... "..אומרים שאהבה בין הורים לילדים היא האהבה הכי מיוחדת היא אהבה ללא תנאים. אהבה ללא תנאים מבחינתי אומרת תלקבלו אותי ותכבדו את ההחלטות שלי והכי חשוב תשמחו בשמחתי.. אני הולכת להקים משפחה ,להתחתן , ואתם לא רוצים לקחת חלק מזה, כי הוא לא מספיק טוב בשבילי, לדעתכם. לא מספיק טוב אה..? אבל הוא עושה אותי מאושרת וכרגע מי שמחבל באושר שלי זה אתם !!......." המשך המכתב בפורום מכתב שלא נשלח מה הייתם עושים לו אתם במקומה? שולחים להורים את המכתב? בוחרים במשפחה או באהבה ?
עוברת תקופה טובה על ג'ניפר לופז- הקלטת האלבום החדש הסתיימה במסיבה חגיגית, והשמועות על מעומדותה הקרובה לאוסקר מתרבות... בואו לצפות להשמעת הבכורה של הסינגל החדש ולשמוח ביחד עם חברי הפורום!