מומלצי 12.2.05

ה מוזה

New member
המדריך המקוצר למתחתן המתחיל

"מן הראוי להעניק לזוג שמתחתן מדריך קצר בנבוכי עולמם של החתן והכלה, אז הנה הוא בא החלפתם טבעות? אף אחד לא התחרט ברגע האחרון? שוב אף קרובת משפחה לא שמה עלי? (תתמקד, זה הרגע שלהם, לא שלך!) ועכשיו הרגע הנכסף באמת: המתנות!, שהרי בינינו, מתי פעם אחרונה קיבלנו מתנות? (סוכריה על מקל וחצי סקייטבורד בכיתה ג' זה לא נחשב)...." מומלץ בחום מפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט

Cm 2004

New member
מי את רוני דואני? (הכל!!! על רוני)

כל מה שרציתם לדעת על רוני דואני!

sh53

New member
בואו להכין לאהובכם כרטיס ליום האהבה

אני מעלה פה 3 תמונות לבחירתכם (כמובן שאתם זכאים לבקש תמונה אחת אם אף אחת מ-3 התמונות לא מוצאות חן בעיניכם). אני יודעת לעבוד על הצייר (אם אחרים יודעים לעבוד על פוטושופ - מוזמנים בכיף להציע את עזרתכם) ומוכנה לעזור לכם להכין ברכה לכבוד יום האהבה, אתם מוזמנים לכתוב את הברכה ואני "אדביק" אותה על גבי הכרטיס-תמונה שאתם תבחרו או שנכין יחד ברכה לאהובכם/לאהובתכם. לאחר שהברכה (תמונה + מלל) תהיה מוכנה, תוכלו לתת את זה למי שאתם אוהבים (כי אולי אתם מתביישים לדבר פנים מול פנים ולהתחיל עם הצד השני). כמובן שגם מי שאוהבים ונמצאים כבר בתוך מערכת יחסים מוזמנים לבקש את עזרתנו, כדי שתוכלו להפתיע את הצד השני. אז שיהיה לכולנו יום שני מוצלח ושנזכור אותו לטובה קישור

ה מוזה

New member
מה עוזר לחיות שאתם צמחונים?

שאלה למחשבה "..מה עוזר לחיות שאתם צמחונים? הן כבר מתות! אז מה זה משנה אם הפרה המתה תהיה אצלכם, תהיה אצל מישהו אחר או תשאר על המדף בחנות?.."

למעלה