מומלצי 11/11

גת וייס

New member
תחרות סטיקרים בפורום שיווק ופרסום!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=596&msgid=42179550 כולם מוזמנים להצטרף

sh53

New member
רוצה ללכת לטיול, אבל הם שם

" שלום לכולם, יש לי בעיה, אשמח לקבל קצט עזרה. טוב אז ככה: עוד חמישה ימים השכבה שלי נוסעת לשלושה ימי גיחה בשטח שזה גם הכנה לצה"ל לי אין חשק לצאת, אבל זה חלק מהציון בשנתני בחינוך וזה גם אמור לעזור לגבש את הכיתה ביחד. וכל הכיתה נורא רוצה שאני יצא... אבל למען האמת אבד לי כל החשק לצאת. למה? לפני שבוע וחצי רבתי עם שלושה ידידים שלי, שניים מהם בכיתה שלי. לשם ההסבר לראשון אני יקרא "צ" לשני "מ". לפני שבוע וחצי היה לי את השבוע הכי קשה בחיי, כל הצרות נפלו אליי בבת אחת אז הייתי נורא עצבנית, "צ" כמו תמיד הציק לי, אז אמרתי לו "שמע אני לא במצב רוח של לצחוק היום, אז אנא ממך אל תציד לי היום" אבל למה שזה יזיז לו? הוא המשיך להציק לי! ואז יצא לי קטע כזה שהתעצבנתי ואמרתי לו "תפסיק כבר!!!!!" ואז הוא צעק אליי ואמר פה ושם מספר דברים שממש פגעו בי. והוא יודע בדיוק באיזו נקודה לפגוע בי, באיזה אופן ובאיזה זמן, וזה מה שהוא עשה. אז כמובן שנפגעתי, ואני לא מדברת איתו מאז. ואז "מ" שזה החבר הכי טוב שלו. חייב גם למצוא תירוץ גם לריב איתי, כי אם החבר שלו לא מדבר איתי אז גם הוא לא צריך לדבר איתי. וכמובן שגם איתו רבתי. אתם יודעים מה? אחרי האירוע הזה הבנתי מי הם החברים האמיתיים שלי. אבל זה לא קשור עכשיו... בכל אופן, "מ" ו-"צ" עכשיו משחקים איתי משחקים. בגלל שאנחנו כביכול לא מדברים הם מציקים לי בכל אופן אפשרי, אבל הם כרגע לא מגזימים- כי הם יודעים בדיוק שזה יוביל אותם לצרות גדולות אחרי זה. ובגיחה שאמורה להיות לי עוד מספר ימים, אני בטוחה שהם יעשו משהו בשטח, כשאין הרבה אנשים שיכולים להיות סביבי תמיד. ולא כל-כך בא לי לצאת לגיחה בשביל לחזור עם מצב רוח על הפנים. וגם ממש אבל ממש לא בא לי שיהיו בעיות. אני רוצה לצאת! מאוד! כי זאת חוויה נהדרת! אבל אני לא רוצה להיות איתם שם! אז, מה לעשות? לא לצאת- לשבת בבית, לבד ולחשוב איך החברים שלי נהנים להם שמה? או לצאת למרות הכל, ולהראות להם שאני לא פוחדת מהם? תודה מראש שלכם, אנסטסיה. ובבקשה תכתבו תשובות בהקדם, כי מחר אני צריכה לתת תשובה לכל העולם שמצפה שאני יצא" קישור

Rossi46 ®

New member
סטרואידים, קללה או ברכה ?

מאמר חדש שפרסמתי בפורום חדרי כושר + דיון מעניין בנושא בהשתתפות ד"ר קרן תורגמן, אנדוקרינולוגית ומנהלת פורום 'אנדוקרינולוגיה' בתפוז.

../images/Emo59.gif../images/Emo41.gifמבחן לאה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

הצעה לדיון מאת "פרי מגדים".
בכל זוגיות אפילו ההרמונית ביותר קיימים מגוון רגשות. ולכל זוג יש את מבחני החיים שלו, שמזמנים לו את האפשרות להתבגר ולהתפתח... כך שעל מנת לפתח אהבה בוגרת, זה לא מספיק להתאהב ממבט ראשון (למרות שזה יכול להיות נפלא זה לא הכרחי שהמסע בדרך האהבה יתחיל ממבט ראשון). במסע הזה צריך לא פעם להיאבק (אולי זאת הכווונה בביטוי הספרותי המדבר על: "המאבק בין המינים"), לבלוע, לוותר, להתגבר, להסתגל וללמוד לאהוב. זה מה שאפשר לקרוא לו "מבחן לאה".
בטוח שיש לכם מה לומר, אז זה המקום:
עולם המיסטיקה הבית של כולנו

charliebr

New member
I have a dream

פוסט מקסים ומרגש על ילדה שרוצה לעשות טוב ולשנות את העולם טיפה! מומלץ בחום! קישור

yaely2

New member
מנהל
"...ככלות כוחנו אל תעזבנו"../images/Emo14.gif

שלום,
קשה להבין שההורים החזקים והאמיצים שנשאו אותנו על כפיים בעבר, אינם יותר כאלה. קשה להם פיזית וקשה להם נפשית, כשהילדים מעמידים תנאים מתי ובאיזה תנאים יבואו.

למעלה