חברים / יזיזים
פה אז הנה אנחנו משתתפים פורום חברויות, אבל, תמיד עולה לי השאלה מה זה בעצם חבר? אז לפיכך יצאתי לשטח ובדקתי חקרתי והנה התוצאות: על-פי דעתכם המשמעות של המילה 'חבר' היא (לפי נתונים של כמה): "לדעתי מישהו שכיף לך בחברתו שאתה יכול לסמוך עליו..". (gorck) "מישהו שאפשר לדבר איתו להיות איתו שלא ניהיה לבד ..." (enjoi butterfly) "המשמעות של זה הוא שאנחנו אגואיסטים בצורה זו או אחרת" (razzy1) על-פי מילון כיס שערוך בידי אברהם אבן שושן ודב ירדן ישנם שתי פירושים למילה 'חברות': 1.רעות, ידידות. 2. הזכות להיות חבר בחברה. כמובן שלפורום הזה מתאימים שני הפירושים אך לדעתי הכי מתאים הוא הפירוש הראשון: רעות,ידידות. יש שיר אחד די ישן מפסטיבל 98 אם אני לא טועה שהבית הראשון שלו אומר ככה: "אתה לא יכול לבחור את הורייך לא את אחיך ולא את אחותך. אבל, אתה כן יכול לבחור את חברייך והם יכולים לבחור אותך.." (אם אני לא טועה זה שיר של יהונתן גפן..) אני דווקא חושבת שהשיר הזה הכי מתאים לפורום והוא בדיוק מתאר בקצרה שאפשר לבחור חברים וכמובן שחברים יכולים לבחור אותנו. אך בכל זאת, איך בוחרים חברים? לפי האופי?! לפי היופי?! או סתם כי בא לנו?! כשאלתי אתכם לפני זמן מה איך אתם בוחרים אז קיבלתי את התשובות האלו: "זה ברור שלפי האופי ולא היופי..עם הוא באותו ראש בערך כמו שלי אז בכיף..." ((enjoi butterfly "חברים?...לפי הרמת שיחות בינינו...לפי השיחות בעיקר..." (gorck) "אופי - כי אם לא אסתדר איתם מבחינת האופי, אז מה אני צריכה אותם?"(SH35) "מדברים מכירים אותם ובוחרים לפי האופי" (razzy1) ולמען האמת, אתם צודקים. אם אנחנו היינו בוחרים על פי היופי והאופי של אותו בנאדם היה גרוע, לא היינו נהנים עם אותו בנאדם. ואם הבנאדם לא נראה טוב, במילים פשוטות, אבל, כיף לנו לדבר איתו אז, דווקא הרווחנו. יש סרט אחד שמדגיש שגם אם לבנאדם אין ממש יופי אבל, הוא בפנים יכול להיות הכי מוכשר שבעולם. אני ממליצה לכם לראות!! לסרט קוראים"The elephant man” ובעברית: "איש הפיל". כולכם יכולים להעיד שחבר זה דבר די כיף.. כי אפשר לבלות ליהנות לצחוק, פשוט אפשר לעשות ה-כ-ל..! אבל, כמובן כמו כל דבר בחיים, יש גם קצת בעיות.. אבל, תאמינו לי אם רק נחשוב טי
פה ונאמץ את המוחות שלנו, נמצא את התשובה לכל בעיה לבד ואם לא, בשביל זה נועד פורום חברויות. כמובן שיש כמה סוגים של חברויות: בת-בת /בן-בן- סוג זה של חברויות זה החברויות שכולכם מכירים. זה/זו חבר/ה שיהיו אתכם בכל מצב שתזדקקו.. וכמובן אפשר לצחוק איתם וליהנות.. ופשוט לעשות חיים!! בת-בן- בסוג של חברות הזו יש אהבה לפעמים ויש גם נשיקות ורומנטיקה.. סוג ממש כיף.. כי לומדים על העולם השני...

יש כמובן סוג של ידידות או יזיזות. אבל מה ההבדל בניהם? את זה תקראו בשורות הבאות.. ידידות- המטרה של ידידות היא מעיין חבר אבל, לא בין בת לבת או בין בן לבן אלא, בין בת לבן שהם לא חברים והם לא רוצים להיות חברים או שמצד שני אפשר להגדיר את זה כהתחלה של חברות... יזיזות- המטרה של יזיזות היא רק סקס סקס וסקס... כלומר, לא רוצים יותר מזה.. אלא סתם לנצל את המין השני למטרה הזו..